Review W7 Hollywood bronzer & glow

Vandaag heb ik een review voor jullie van de W7 Hollywood bronzer & glow palette. Dit is echt een ding in de beauty wereld. Omdat die blijkbaar zo goed is. Goed gepigmenteerd maar vooral schijnt de kleur perfect te zijn voor een blanken huid. Ik wilde hem al een tijdje hebben maar ik kom hem nergens in de winkel vinden. Tot ik iets ging bestellen bij Makeupmusthaves. Toen heb ik hem maar bij mijn winkelwagentje gedaan.

Ik moet er al vast bij zeggen. Op de foto’s zie je dat ik het product al heb gebruikt. Dat komt omdat ik al eerder foto’s heb gemaakt maar ze waren mislukt. Dus ik moest weer opnieuw foto’s maken. Sorry hiervoor.

De verpakking van de Hollywood bronzer & glow kit ziet er vrij eenvoudig en goedkoop uit. Ik vind het wel leuk bedacht dat ze allemaal sterretjes op de voorkant hebben gemaakt. Want Hollywood waar alle grote sterren werken, snap je hem? Als je hem open doet zit er met verbazing een klein spiegeltje in. Altijd handig voor als je ooit een keer geen spiegel bij je heb. Ook zit er op de bronzer en highlighter strepen om het spectaculairder te maken.

 

De bronzer heeft echt een prachtige kleur. De kleur is perfect om mee te shapen 0mdat de kleur niet te warm is. Het is juist een koele kleur bronzer. Deze kleur is echt perfect voor lichte huidskleuren tot middelmatige huidskleuren. De bronzer is makkelijk aan te brengen en je kan hem gemakkelijk uitblenden. Dan de glow (highlighter) die erbij zit. Het is een vrij natuurlijke glow wat ik super prachtig vind voor overdag. Hij is niet te overheersend. Dus mensen die van een echt extreme highlighter houden zal deze niet jou favoriet zijn.  De pigment van de bronzer en de glow zijn goed. De bronzer is net iets gepigmenteerd.

Conclusie: Voor een budget bronzer & glow palette is het zeker een top product. Ik snap echt waarom het een hype is in de beauty wereld. Ik kan de kit voor iedereen aanraden. Ook al ben je een beginner of je bent al jaren lang bezig met make-up het is een geweldig product. 

De Hollywood bronzer & glow kost €5,99 en is te koop online of bij de sommige op = op winkels. Ik heb die van mij online gekost bij Makeupmusthaves.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s