Happy love life

Wie kent het eigenlijk niet? Ik denk dat als je iets met beauty doet en bezig bent met blogs en YouTube dat je het boek Happy Love Life van Mascha Feoktistova (beautygloss) wel voorbij heb zien komen. Natuurlijk moest ik der tweede boek net zoals haar eerste boek ook kopen. Ik heb de boek nog niet uit gelezen maar ik ga mijn mening over het boek geven tot waar ik ben. Het boek is op meerdere plekken te koop, onder andere bij Bol.com en in de Bruna winkel. Het boek kost 14,95. Het boek heeft 182 blz.

img_1939

Kleine intro over het boek. Happy Love Life zoals het boek al zegt gaat over een gelukkig liefdes leven. Daar gaat het boek zeker over. Het hele boek gaat over Mascha en haar verloofde Gregor. Ik vind het super lief en leuk bedacht van Mascha dat ze en boek schrijf eigenlijk voor Gregor en hoeveel zij van hem houdt. Het volgende staat op de achterkant van de boek:

Na de persoonlijke levenslessen van Mascha uit haar eerste boek, is zij nu twee jaar verder. Er is veel gebeurd. Mascha en Gregor zijn inmiddels verloofd en hebben een nieuw huis (met tuin!) gekocht. Dit nieuwe boek Happy Love Life gaat volledig over de liefde en wat hier allemaal mee samenhangt. Openhartig deelt Mascha haar verhalen en levenslessen, over o.a. reizen, happy life, seks, samenwonen, financiën, ruzie, vrijheid, familie, lange relatie, vrienden, trouwen, elkaar door en door kennen, en nog veel meer!

Haar tip: “Vertrouwen is enorm belangrijk en elkaar loslaten ook. Laat ieder zijn ding doen en zorg er vooral voor dat je los van elkaar ook nog een leven hebt. Maar ook samen, blijf leuke dingen doen. Geniet!”

img_1940

Happy love life is een boek wat je echt binnen één dag uitleest. Het zijn steeds korte verhaaltjes van paar bladzijdes. Tussen elke hoofdstuk zit er een foto van haar met Gregor. Ik vind dit heel jammer. Ik hoef niet steeds in een boek een foto te zien. Ik heb een boek gekocht om te lezen niet om foto’s te bekijken. Dit vind ik best tegenvallen. Ik kan me niet zo herinneren dat haar eerste boek happy life ook na elke hoofdstuk een foto had. Ook vind ik het jammer dat de hoofdstukken zo klein zijn. Sommige hoofdstukken zijn maar 2 bladzijdes. Had ik liever gewild dat de hoofdstukken wat langer waren en de foto’s minder. Voor de rest is het een heerlijk boek om op een koude avond te lezen. Je hoeft en niet veel over na te denken en je leest grappige vrolijke verhalen. Ook dingen die je zelf misschien eens heb meegemaakt of goed kan voorstellen dat jou ook zou kunnen overkomen.

Als je niet zo van boeken lezen houdt maar je wilt graag dit boek lezen. Kan ik je het wel aanraden. Het is een makkelijk te lezen boek en bent er zo doorheen. Als je echt fan bent van Mascha leer je haar zo beter kennen. Want hierin verteld ze dingen die ze niet in haar vlogs verteld.

Als ik eerlijk ben denk ik wel wat ik haar eerste boek beter vond. Niet dat deze slecht is maar eerste boek was meer echt levens lessen. Ook was het eerste boek meer voor alle leeftijden, ik zou deze boek aanraden pas als je 16 bent.

Heb jij Happy love life al? Wat vind jij van haar 2e boek? Ben benieuwd hoe jullie erover denken.

Volg je me trouwens als op Instagram ? @Lollysanne op Instagram.

 

7 gedachtes over “Happy love life

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s