Over mij

Hallo beste lezers,

Mijn naam is Sanne en ik ben 19 jaar oud. Mijn hobby’s zijn Scouting, winkelen, make-up en met vriendinnen afspreken. Als opleiding volg ik de kappersopleiding niveau 3, ook ben ik een officieel visagiste, en kleuranalisten.

IMG_20170319_171746_513

Waarom ik een blog begin? Vorig jaar had ik een half jaar geen school, geen verplichtingen helemaal niks. Ik verveelde me eigenlijk heel erg waardoor ik opzoek ben gegaan naar een hobby. Beauty, Makeup en haar is echt mijn ding. Vroeger toen ik 5 jaar oud was keek ik al met mijn moeder bij de kindermake-up en kreeg ik mijn eerste make-up palette. Ik was er zo weg van. Ik deed elke dag make-up op. Ik deed oogschaduw op mijn wangen, lipstick op mijn ogen en blush op mijn voorhoofd. Het zag er echt totaal niet uit. Natuurlijk werd ik ouder, begon ik make-up beter te begrijpen en had ik geld om make-up bij een drogisterij te kopen. Omdat make-up zo’n groot deel van mijn leven heb dacht ik laat ik een blog maken. Ik had het al een tijdje in mijn hoofd zitten maar ik durfde het eigenlijk niet. Ik was bang wat mensen er van zouden vinden, en dat ik niet interessant genoeg ben. Toch heb ik het gewoon gedaan en heb ik er helemaal geen spijt van gehad.

IMG_20170325_185620_685

Maar er is nog één reden waarom ik een blog ben begonnen. Dat is omdat ik wil afvallen. Dan denk je vast ‘waarom begin je dan een blog?”  Nou dat komt omdat als ik er een blog over maak en echt eerlijk erover ben tegen jullie mezelf motiveer. Als ik einde van de maand een positieve blog post erover typ dan zie ik ”Zie je nou wel Sanne, je kan het wel”. Zo motiveer ik mezelf om door te gaan en het te halen en als het dan een keertje wat minder gaat dat ik daar eerlijk ben tegenover jullie. Ook hoop ik op zo’n manier andere te inspireren en te laten zien dat het niet bij iedereen zo makkelijk gaat en dat je niet de enige bent. Natuurlijk gaat het bij de ene beter dan bij de andere maar dat maakt niet uit. Je hoeft ook niet super skinny te zijn. Het gaat erom dat je gelukkig bent met je lichaam en je fijn voelt.  Ik wil minimaal 10 kilo afvallen en als dat behaald is kijk ik wel weer veder.

Ik hoop dat ik genoeg verteld heb over mezelf, hopelijk ga je me blog leuk vinden en laat vooral reacties achter wat je ervan vind.

Als je het leuk vind om te lezen waarom ik op scouting zit? Klik dan hier.

2 gedachtes over “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s