Mijn school Make-up tasje 2016

Vaak als ik naar school toe ga maak ik mij op in de trein. Ik vind het heerlijk om in de ochtend langer te kunnen slapen en lekker alles rustig aan te kunnen doen, dat ik vaak geen tijd heb om mijn make-up te doen. Ik zit toch elke dag 30 minuten in de trein om naar school te gaan. Dus dan heb ik tijd genoeg om me op te maken. Ik maak wel alleen me ogen op. Ik ga bijna nooit naar school toe met een hele foundation laag. Vandaag ga ik met jullie delen wat er in mijn make-up tasje voor school zit. Dus ben je benieuwd? Lees dan snel veder.

img_2022

Als aller eerst natuurlijk mijn make-up tasje. Ik weet het hij is erg saai en niet handig. Ik ben nog opzoek naar een leuk tasje wat makkelijk in mijn tas past maar daarvoor moet ik een keertje naar de Hema of Primark. Maar dat komt er maar steeds niet van.

img_2024

Natuurlijk iets wat ik altijd in mijn make-up tasje heb zitten is een spiegeltje. Zonder een spiegel kan ik me niet opmaken. Ik heb een leuke roze spiegel. Ene kant is voor dichtbij en de andere kant is een gewone spiegel. Zelf vind ik dit erg fijn, als ik keer de tijd heb en ik zie haar zitten bij me wenkbrauw kan ik dat er gemakkelijk uitplukken doordat het spiegeltje zich vergroot. Natuurlijk om dat te doen heb ik een pincet bij mij. Ik heb deze blauwe pincet van de Kruidvat. Ik vind hem echt heel erg fijn en je kan er heel makkelijk haartjes mee weghalen.

Zoals ik al zei doe ik alleen mijn ogen in de trein. Rest van mijn basis zit er al op of heb ik niet opgedaan omdat ik het niet nodig vond. Ik doe niet altijd foundation, blush, highlichter etc. op als ik naar school ga. Zijn ook dagen dat ik helemaal zonder make-up naar school toe ga. Het eerste product wat ik dan ook vind in mijn tasje zijn de oogscaduw palette van essence. Deze zijn van essence en gebruik ik elke dag met liefde. Het zijn de palette 06 romance en 01 nude. Ze zijn lekker klein en zitten verschillende soorten kleuren in waardoor ik meerdere soorten looks mee kan maken. De palette zijn goed gepigmenteerd en in 1 palette heb ik zelfs al pan geraakt. (pan is als je de bodem geraakt heb van je beauty product.)  Naast de twee kleine palette heb ik ook vaak (niet altijd) De all about matt oogschaduw palette van Catrice mee. Ik vind het leuk om regelmatig af te wisselen.

Naast oogschaduw heb ik natuurlijk ook Mascara bij me. Mascara wissel ik ook af om elke keer een ander effect te krijgen met mijn wimpers. Ik heb nu de Volume colourist mascara van Rimmel London bij me. Naast mascara gebruik ik af een toe een wimperkruller. Ik heb al lange wimpers van mezelf maar soms als ik een dag alleen eyeliner en mascara draag gebruik ik een wimperkruller om net iets meer dramatischer te maken. Als eyeliner gebruik ik de Essence eyeliner pen. Dit is mijn all time favorite. Ik kan echt niet meer zonder! Ik heb er altijd 3 bij me voor geval ééntje het niet meer doet of het puntje gaat kapot. Kan gewoon niet zonder een zwart lijntje op mijn ooglid. Ook heb ik nog één oogpotlood bij me. Deze gebruik ik altijd op mijn bovenste waterlijn.

Ook teken ik mijn wenkbrauwen iets bij. Ik heb van mijn zelf mooie dikke wenkbrauwen maar ik heb op sommige plekken gaten in mijn wenkbrauwen zitten. Ik vind dat er zelf niet zo heel mooi uitzien dus die kleur ik in met mijn wel bekende wenkbrauw poeder van Catrice. Ook zet ik mijn wenkbrauwen nog goed vast met de eyebrow gel van de Hema die eerst doorzichtig was maar nu een kleurtje heeft gekregen van de wenkbrauw poeder.

img_2031

Voor mijn lippen heb ik niet altijd iets bij me. Eerlijk gezegd vergeet ik het altijd. Maar als ik het bij me heb kies ik op de dag zelf uit welk kleurtje ik mee neem. Deze kleur heb ik voor laatst gebruikt en zat nog in het tasje. Ik hou van lipsticks maar op een of andere manier drinkt het niet tot me door om altijd maar een lipstick bij me te hebben.

img_2033

Als aller laatste heb ik natuurlijk ook nog paar kwasten bij me om mijn ooglook mee te kunnen maken. Ook dit wisselt vaak af. Ik neem elke keer weer andere kwasten mee want op Dinsdag en Donderdag maak ik me altijd thuis op dus haal ik ze er weer uit en dan doe ik er de volgende dag vaak weer een andere in het tasje. Wel probeer ik altijd één stijf kwastje mee te nemen. Ook probeer ik het liefste niet mijn duren kwasten mee te nemen want ik ben altijd bang dat ik het kwijtraak of dat het kapot gaat en dan heb ik er weer spijt van.

Dit is wat er allemaal in mijn Make-up tas zit als ik naar school toe ga. Als ik naar een feestje ga ziet die er gelijk heel anders uit. Ben je benieuwd wat er in mijn feest make-up tasje zit? Laat dan een reactie achter en misschien voor in de feestdagen kan ik daar een blog over maken.

Ook ben ik benieuwd hoeveel van jullie zichzelf opmaken als ze in de trein/bus zitten. Of dat jullie het altijd thuis doen of eventueel op school zelf. Ik ben benieuwd naar jullie ochtend make-up moment.

Volg je me trouwens als op Instagram ? @Lollysanne op Instagram.

19 gedachtes over “Mijn school Make-up tasje 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s