Lange tijd weg geweest.

Hallo lieve lezers,

Ik ben een hele lange tijd weg geweest van bloggen. Zo was mijn laatste blog post alweer 17 Januari 2018. Dat is alweer een half jaar geleden. Oeps.. Het spijt me dat ik niks van mij heb laten horen.

LRM_EXPORT_20180704_071239

Ondertussen ben ik geslaagd voor mijn kappers diploma, YEAH!!! Ben ik aangenomen in Amsterdam bij de opleiding make-up art, YEAH!!! en ben ik op een geweldige vakantie gegaan naar Amerika. Wil je hiervan foto’s zien? Kijk dan naar mijn Instagram @sannevan.a

LRM_EXPORT_20180605_173638

Waarom ik nu opeens een blogpost post? Nou zoals de meerderheid van Nederland heb ik ook vakantie. Dat betekend dat ik weer tijd heb om blogposten te maken. Ik had op mijn Instagram gevraagd of ik er weer aan moet beginnen en maar liefst 88% zei JAAHHHH. Ook had ik zelf er de laatste tijd weer zin in. Maar, ik wil mezelf niet verplichten om op tijd een blogpost af te hebben. Ik ga mij best doen om er één per week te uploaden, maar welke dag? dat blijft elke week de vraag. Op mijn vakantie heb ik weer allemaal nieuwe make-up producten gekocht, ook zullen er back to school blog posten online komen, live style en misschien wil ik ook wel lekkere recepten met jullie delen.

Ik heb er weer zin in!, jullie ook? Ben alleen vanaf volgende week maandag op vakantie, voor 1,5 week. Dus dan zal er niet veel online komen. Maar daarna komen er allemaal leuke blogs online.

liefs, Sanne

4 gedachtes over “Lange tijd weg geweest.

  1. amr63 zegt:

    Great to see you again!!
    En van harte gefeliciteerd met je diploma!!! TOP! En ook super dat je nu verder gaat met visagie! – heb ik toch niet voor niets zitten duimen! lol
    Heel veel succes, en hoop je hier vaak weer te zien!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s