Review Essence bloggers beauty secrets

Vandaag heb ik voor jullie review van de essence blogger beauty secrets palettes.  Essence heeft samen gewerkt met 4 bekende beauty bloggers in Europa waaronder ook Serena van Beautylab één van de bekende Nederlandse bloggers. Alle 4 de bloggers hebben één palette en één nagellak uitgebracht. Helaas heb ik maar 3 van de 4 palettes kunnen bemachtigen. Ze zijn erg gewild. Ze worden dan ook door heel Europa verkocht waar ze essence hebben.

IMG-20160630-WA0040

Ik heb de volgende palettes kunnen bemachtigen. Shape & Shadows palette van Mary, Touch up to go van Diana en de vintage rose van Palmira. Wat ik zo leuk vind van de palettes is dat ze allemaal hun eigen fantasien hebben gebruikt. Elke blogger heeft zijn eigen idee eraan gegeven. Ook hebben ze zelf de namen bedacht, indeling en uiterlijk.

IMG-20160630-WA0029

Shape & Shadows palette van Mary is een palette wat voornamelijk gericht is op de ogen. Er zitten vier oogschaduw/wenkbrauw kleuren in, één highlighter en een primer/wax. Ook zit er een make-up kwastje bij. Verpakking vind ik niet veel bijzonders. Zijn natuurlijke kleuren in de vorm van driehoeken. In de binnenkant zijn weer natuurlijke kleuren met een spiegel. Maar uiteindelijk gaat natuurlijk om de kwaliteit van het product. Het verbaast moet hoe goed het gepigmenteerd is. Eerste kleur Hazel grooe vind ik wat minder dan de rest. Je moet veel aanbrengen voor dat je pas kleur ziet. Marilyn Metallic is een super mooie metallic kleur, heeft ook een super mooie glans en heel goed gepigmenteerd. Audrey highbrow en brigitte brown zijn bijna de zelfde kleur als ik het aanbreng op mijn arm. Zie weinig verschil wel ik wel goede verschillen zie in de palette zelf. Naast dat ze op elkaar lijken zijn ze goed gepigmenteerd.Op de foto zien de twee kleuren toch anders uit.  De vier kleuren zijn alle vier koele kleuren. Naast de vier wenkbrauw/oogschaduw kleuren zit er ook nog een highlighter billie vanilli in. Het is een hele mooie highlighter met veel glans. Misschien iets te veel voor op wenkbrauw bot maar super mooi voor in de ooghoeken. Als laatste zit er ook nog een prime & fix wax in. Ik snap niet zo goed waarom ze dit er in hebben gedaan. Ik zal zelf nooit zo snel gebruiken, ook plakt het als een gek.

IMG-20160630-WA0007

 

IMG-20160630-WA0021

Touch up to go van Diana is een palette wat bijna alles te bieden heeft. Het heeft twee blushes, drie oogschaduw en één lippen balsem ook heeft dit palette een make-up kwastje. De verpakking van deze palette vind ik al wat leuker, net zoals de binnenkant. Ook dit palette heeft een spiegel. De twee blushes zijn grote blushes als je het vergelijkt met de rest van de palette. Het zijn twee kleuren peach en party blush. Peach zegt het al is een peach kleur en party blush is een roze blush. Ze zijn allebei goed gepigmenteerd maar misschien iets te. De roze kleur is ook echt bam roze. Ik weet niet zo goed of ik die snel zal gebruiken omdat ik hem best heftig vind. Peach is wel een mooie kleur. De drie oogschaduw kleuren. On the mauve is een roze/paarse kleur. Goed gepigmenteerd maar is erg stoffig. Waarschijnlijk als ik dit aanbreng heb je veel fall-out. Het is een koele kleur. Coffee to go is een mooie bruine kleur die goed gepigmenteerd is. Deze kleur neigt iets meer naar warme kleur toe. De laatste is Shine on, dat is een mooie peach oogschaduw kleur met veel glitters. Denk zelf meer dat het een highlighter is. De kleur is goed gepigmenteerd en heeft een koele ondertoon. Dan net zoals de andere palette heeft deze ook een special plakkerige spul erin zitten. Ik snap niet zo goed waarom het er in zit. Weer zal ik dit niet zo snel gebruiken. Het wordt alleen maar vies en het plakt vreselijk. Ik weet ook niet zo goed waarvoor die te gebruiken is. Ik denk dat het soort van lippen balsem is of highlighter maar durf het niet zo goed te zeggen.

IMG-20160630-WA0008

 

IMG-20160630-WA0022

Als laatste die ik heb is de vintage rose van Palmira. Dit palette is een oogschaduw palette en heeft zes verschillende kleuren oogschaduw, één highlighter en één eyeliner. Op de voorkant staan allemaal rozen in de kleur roze. Binnenkant vind ik persoonlijk beetje saai. Weinig aandacht aan besteed. Er zit een spiegel in en een make-up kwastje net zoals de rest. De zes kleuren zijn allemaal natuurlijke koele kleuren. Shimmer on you is de eerste kleur. Het is een lichte kleur een kan ook als highlighter gebruikt worden. Heeft veel pigment en een mooie glans. Velvet rose is de volgende kleur. Het is een licht roze kleur met helaas weinig pigment. Moet het een paar keer aanbrengen voordat je echt pas iets ziet op de huid. Misschien dat je de kleur beter ziet bij een lichtere huid. De kleur onder de velvet rose is de charming mauwe. Het is een bruin/paarse kleur met aardig wat pigment. Helaas is deze kleur wat stoffig waardoor het waarschijnlijk wel wat fall-out veroorzaakt. Hazel eyes is een hazel kleurige oogschaduw. Op zich heeft de kleur wel wat pigment alleen valt niet zo op bij mijn huid. Op een licht huid zal die vast heel mooi staan. Laatste oogschaduw is de earth & love oogschaduw. Het is een donkere bruine kleur in de verpakking maar als ik het aanbreng is die een stuk lichter dan ik had verwacht. Pigment is matig. Moet helaas wat meer aanbrengen dan bij andere oogschaduw van dit palette. Na alle oogschaduw hebben we ook nog één highlighter. Het is een mooie highlighter met een roze koele ondertoon. De kleur is wel stuk minder gepigmenteerd dan de shimmer on you oogschaduw. Ik zou de kleuren eerder omdraaien. De highlighter geeft wel een mooie glans. Als laatste zit er ook nog een secret key eyeliner in. De eyeliner is goed gepigmenteerd alleen is zo vervelend om aan te brengen. Als nog zou ik gewoon een normale vloeibare eyeliner erbij pakken.

IMG-20160630-WA0006

Over het algemeen zijn de meeste kleuren wel goed gepigmenteerd. Als je net begint met make-up zijn ze zeker een aanrader. De palettes kosten 5,- per stuk en zijn te koop bij Kruidvat. Ik vind het idee erachter ook wel leuk dat elke blogger zijn eigen palette en nagellak maken. Min punt vind ik wel echt aan de palette dat het allemaal bijna de zelfde soort kleuren zijn. Had voor mij wel meer verschil in mogen zitten. Als ik van deze 3 één favoriet mag kiezen is het de vintage rose palette. Mooie kleuren waarbij je een mooie natuurlijke look kan creëren.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s