Review L’Oréal Paris Le Blush

Vandaag heb ik een review voor jullie van de L’Oréal Paris Le Blush in de kleur 145 Rosewood. Ik heb hem al tijdje en ik vind hem helemaal geweldig. De prijs van de blush is € 12,99 en te koop bij Kruidvat of online op meerdere webwinkels.

Dit is voor eerst van mijn leven dat ik een blush los koop. Meestal als ik een blush koop zit er ook en bronzer of highlighter bij.  Ook droeg ik vroeger voor mijn visagiste opleiding nooit blush. Ik heb hele rode gevoelige wangen van mij zelf en vond juist mooi als ik op mijn foundation geen blush aanbracht. Achteraf gezien leek ik altijd op een pannenkoek. Daarom ben ik nu goed opzoek naar paar mooie blushes omdat ik niet veel heb in mijn stash.

De verpakking van de blush is een mooie standaard verpakking. Zit in een plastic doosje met zilveren details. Ook zit er onder de blush een kwastje, helaas is die helemaal niet fijn. De haren zijn heel hard en hij is te klein waardoor die moeilijk vast te houden is. Ook zit er een spiegeltje in.

IMG-20160630-WA0031

De kleur van deze blush is geweldig. Het is een hele mooie roze warme blush. De blush is heel goed gepigmenteerd, waardoor je op moet passen dat je niet te veel gebruikt. Het klinkt heel gek maar de blush ruikt zelfs lekker. De blush is gemakkelijk aan te brengen en mengt heel goed met de huid en bronzer.

IMG-20160630-WA0010

Conclusie: Deze blush is zeker een aanrader. Hij staat prachtig bij verschillende huid types. Goed gepigmenteerd en zeker zijn geld waard. Kwast zou ik zelf alleen niet gebruiken maar voor rest heb ik geen minpunten voor deze blush. Hij doet goed zijn werk en dat zie je ook terug.

Een gedachte over “Review L’Oréal Paris Le Blush

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s