Review L’Oréal Paris oogschaduw

Vandaag heb ik een review voor jullie van L’Oréal Paris Color Riche les ombres in de kleur S6 Jungle Jade. Het is een oogschaduw palette met 4 warme kleuren die mooi bij elkaar passen.

L’Oréal Paris Color Riche les ombres is een palette die je al best lang verkrijgbaar is. Er was een leuke actie 1+1 gratis bij L’Oréal waardoor ik dacht laat ik hem eens mee nemen. De prijs van de oogschaduw is 14,99.

De verpakking van de L’Oréal Paris Color Riche les ombres vind ik erg chic uitzien. Maar zodra ik het aanraak vind ik het zo plastic aanvoelen. Heb het gevoel als ik hem iets te hard openmaak of in mijn tas doe om mee te nemen dat die binnen de kort ze keren kapot gaat. Op de achterkant staat heel leuk waar je welke oogkleur kan aanbrengen om een mooie look te maken. Ik weet niet of ik zo snel de look zou aanraden maar zeker de moeite waard om een keertje uit te proberen. Ook zit er in de palette een kleine applicator bij.

IMG-20160630-WA0033

Wat ik hiervoor al zei is dat er 4 warme kleuren in zitten. twee donkere kleuren, één midden groenen kleur en één lichte kleur. In de twee donkeren kleuren zitten kleine glittertjes in ik weet niet of ik daar zo blij mee ben. Deze twee kleuren zijn goed gepigmenteerd. Alleen als je van de zwarte kleur te weinig van aanbrengt wordt de kleur grijs. De groene kleur is soort van leger groen, erg mooi helaas heeft de kleur matig pigment. De lichte kleur is perfect voor highlighter onder wenkbrauw bot op in de ooghoeken. Op de foto ziet die er licht uit omdat de kleur bijna zelfde kleur is als mijn arm. Maar de kleur is goed gepigmenteerd.

IMG-20160630-WA0016

conclusie: Het is een prima palette. Misschien niet handig voor op reis omdat de verpakking snel kapot kan gaan. Maar voor thuis in de make-up stash te hebben is die prima. Denk niet dat ik deze kleuren iedereen kan aanraden omdat warme kleuren zijn. Maar mensen met een donkere huid en bruine ogen zullen ze geweldig staan. Prijs daar in tegen vind ik duur voor wat je krijgt. 3 van de 4 kleuren zijn echt goed gepigmenteerd en de belangrijkste kleur valt weer tegen. Ook is de verpakking niet heel groot en is weinig product. Maar als er weer zo’n leuke actie van 1+1 gratis is, zal ik hem zeker wel nog een keer meenemen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s