Huda Beauty textured Rose Gold palette │ review

Eindelijk is het weer eens zo veer. Ik heb een review op mijn blog! Ik heb een vrij lange tijd niks gepost omdat ik geen inspiratie gehad. Ik wilde wel blogs maken waar ik zelf achterstond en goed bij voelde. In de tussentijd zijn er wel drie blogs online gekomen, maar dat is niet veel over 2 maanden gerekend. Vandaag heb ik er weer volop zin in en heb ik een parel om te reviewen.

Vandaag ga ik jullie mijn volledige mening geven over de Huda beauty – textured rose golden edition eyeshadow palette. Momenteel is dit wel echt één van de bekendste en meest gewilde palette in de beauty wereld. Helaas zijn ze niet in Nederland te koop. Ik heb die van mij zelf in Stockholm gekocht bij de Sephora. Je kan speciaal naar Düsseldorf of Luxemburg toe rijden. Daar hebben ze wel een Sephora. Als je dat niet wilt doen, wat ik volkome begrijp is dat je hem bestellen op de Franse Sephora site. Je betaald 10 euro verzend kosten maar dan kan je wel beauty parels bestellen. De palette kosten ongeveer 65 euro, dat verschild per land waar je bent. 

De verpakking ziet er vrij basic uit. Op de kartonnen verpakking waar de palette in zit staan twee ogen met gouden oogschaduw. Ook staat er groot op Huda Beauty textured rose gold palette. Eigenlijk zie ik niet echt iets rosegolden aan dit palette, dus hoe ze aan de naam komen? I dunno. De palette zelf heeft een doorzichtige bovenkant. Hierdoor kan je alle kleuren goed zien. Super handig, want zo zie je sneller welke kleur erin zitten als je een bepaalde kleur aan het zoeken bent.

IMG_5116

IMG_5114

Zoals je kan zien zitten er best wel veel kleurtjes in. In totaal maar liefst 18. Ze hebben allemaal hun eigen finisch. De meeste kleuren (10) zijn matte tinten, zit één highlight kleur in (moon dust) en de andere zijn verschillende texturen: 3D Metal (foiled) en pressed pearls. De bovenste rij zit zoveel pigment in, dat ze het aanraden om de kleur met je vinger toppen aan te brengen op je ogen. Zodat je op die manier optimaal de kleur kan krijgen. Zelf heb ik dit niet gedaan op de foto’s hieronder. Helemaal niet aangedacht bij het aanbrengen.

IMG_5130IMG_5134

Dit is het eerste ooglook wat ik ermee gemaakt heb. Het zijn echt prachtige kleuren die zo goed gepigmenteerd zijn. Helaas pakt de camera niet goed op hoe prachtig de oogschaduwen zijn. Je kan zoveel met deze palette, veel diepte erp mee creëren en door de prachtige shimmer oogschaduw stralen je ogen zo snel en dan gelijk ook zo prachtig.

IMG_5120

De oogschaduw van Huda beauty smelten mooi samen. Ze brengen makkelijk aan, geven veel kleur af en zien er prachtig uit. Ook zijn de matte oogschaduw makkelijk uit te blenden, sommige kleuren moet je wel opbouwen om ze intenser te maken. De shimmer kleuren daarin tegen zijn iets lastiger. Daar moet je echt wat meer geduld bij hebben om ze te blenden, maar die zijn wel gelijk goed gepigmenteerd en je hoeft er niet veel van aan te brengen.

IMG_5140IMG_5135

De tweede ooglook die ik gemaakt heb vondt ik nog prachtiger dan de eerste. Helaas heeft mijn camera deze helemaal niet goed opgepakt en ziet die er slecht uit. De gouden eyeliner is niet de 24k kleur uit het palette. Het is een losse gouden eyeliner van Catrice. Maar ik vond het zo goed hierbij passen. 

IMG_5141.jpg

Is de prijs van de Huda Beauty textured rose gold palette  het geld waard? Ja, dat denk ik wel. De palette heeft een kleine gebruik aanwijzing met aanbrengen van de oogschaduw. Maar als je dat onder de knie heb kan je er zoveel mogelijkheden mee. Ook is deze oogschaduw palette zeker geschikt voor alle huidtinten.

Het is wel een high-end merk maar het is zeker het sparen waard. Ik heb hem tot nu toe al de hele week gebruikt en kan niet meer zonder. Ben erg benieuwd wat voor ooglooks ik hiermee nog ga maken.

bedankt voor het lezen van mijn blog, en tot de volgende blog.

trouwens, volg je mij al op instagram? Mijn instagram naam is Sannevan.a

 

10 gedachtes over “Huda Beauty textured Rose Gold palette │ review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s