Verlanglijst Sinterklaas & kerst 2017

Elk jaar komt Sinterklaas en de kerstman weer naar Nederland. Natuulijk vieren wij in Nederland voornamelijk Sinterklaas waar alle kinderen cadeautjes krijgen. Bij ons thuis vieren het allebei, zowel Sint en kerst. Met sinterklaas doen we altijd super veel cadeautjes, en met kerst één cadeautje. Natuurlijk is het wel handig dat sinterklaas en de kerstman weten wat ik wil hebben, daarom maak ik alsnog elk jaar een verlanglijstje voor in mijn schoen!

Vandaag vertel ik jullie alles wat op mijn verlanglijstje staat, dus ben je er benieuwd naar? Lees dan snel veder.

PLL1

Ik ben door mijn verlanglijstje van vorig jaar gekeken, en eigenlijk heb ik bijna alles zelf gekocht wat daar op stond. Dus daar had ik niet zo heel veel meer aan. Maar toch zag ik één ding wat ik nog wel wilde hebben. Dat is het boek van Pretty Little liars deel 1 – vriendschap. Ik heb deel 2 en 3 een keertje gekocht bij de kringloop winkel maar ik kan er niet aan beginnen omdat ik deel 1 niet heb. De prijs voor dit boek is 10,- en is te koop bij bol.com

mouldlife_sculptgel

Volgende wat ik graag wil hebben is iets meer op mijn toekomst gerelateerd. Ik heb laatst een halloween masterclass gevolgd. Hierbij maakte ik gebruik van latex/silicone. Ik heb dit nog niet en dacht, dat is wel een leuk sinterklaas cadeautje. Het zijn twee verschillende producten dus ook verschillende prijzen. Liquid latex light flesh (472 ml) kost 30,25 en de Mouldlife sculpt gel flesh tone (silicone 150g) kost 29,95.

151ccc

Om alle wonden nog enger te maken heb ik natuurlijk ook nep bloed nodig, ik heb wel wat thuis liggen. Maar dat is gewoon van de Kruidvat, het werkt goed maar ik wil beter en meer verschillende kleuren bloed. Ik heb drie potjes gevonden die mijn aandacht hebben gekregen. Alle drie de potjes kosten 5,50 en er zit 30 ml in. Mehron stage blood brigt arterialMehron stage blood dark venousMehron coagulated blood gel

9200000070368467

Ringlamp of ringlight ligt eraan hoe jij het wilt noemen. Dit staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Ik wil graag betere en mooiere foto’s maken en ik hoop dat het gaat lukken met zo’n ringlamp. Alleen het nadeel aan de ringlamp is dat ze best prijzig zijn. Het zijn geen goedkope lampen. Je hebt namelijk verschillend prijzklassen. Je hebt ze van 90 euro maar ook van 230 euro. Ook moet je vaak de standaard los erbij kopen.

the-body-shop-adventkalender-700x409

Adventskalenders zijn toch wel momenteel erg populair aan het worden, bijna elk bedrijf heeft wel iets. Zoals the body shop, lush en DM heeft elk jaar een super leuke adventskalender. Het lijkt mij ook zo leuk om er ééntje te hebben voor in de december maanden. Het is al een maand van de cadeautjes en alleen dan krijg je elke dag een klein cadeautje. Ik vindt echt leuk bedacht en ik vindt dit zeker een leuk cadeau voor sinterklaas. Welke ik wil weet ik nog niet en wil ik ook nog niet weten. Er zijn zoveel verschillende leuke adventskalenders. Vooral die van thebodyshop spreken mij erg aan.

Ik vindt het heel moeilijk om wat te bedenken wat ik kan vragen aan de goede sint. Heb jij al je verlanglijstje klaar liggen? Zo ja, wat heb jij er op staan? Ik hoop dat je bij mij wat inspiratie heb opgedaan om zo je eigen verlanglijstje te maken.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s