M.A.C. Studio Sculpt foundation

Vandaag begint mijn week van alleen maar M.A.C reviews. Dat komt omdat ik laatste tijd veel M.A.C. producten heb gekocht en het leek mij wel leuk om één week lang alleen maar M.A.C. producten te reviewen en mijn mening er over te geven.

IMG_2532.jpg

Om te beginnen met de M.A.C. week heb ik vandaag een review over de M.A.C Studio Sculpt Foundation in de kleur NC20 met spf 15. Ik heb nog nooit eerder een M.A.C. foundation geprobeerd of aangeraakt. Dus dit wordt mijn aller eerste keer. Waarom ik een foundation gekocht heb is omdat ik laatste tijd bijna elke dag wel foundation op doe. Maar ja, dan raken ze ook zo op. Ik had geen foundation meer in de goeie kleur dus ik moest echt een nieuwe foundation aanschaffen. Daarom koos ik voor een foundation van M.A.C omdat ik erg benieuwd naar ben hoe het werkt en of het voor mij werkt. De M.A.C. Studio Sculpt Foundation kost €34,50.

IMG_2466.jpg

Als basis voor mijn foundation gebruik ik een dagcrème van biodermal en een primer van MUA de Skin Define. Zoals je kan zien heb ik veel roodheden in mijn gezicht. Ik vindt het altijd wel fijn als de roodheden goed gedekt wordt door een foundation. Ook hou ik er ook niet van om te veel foundation te gebruiken. Dus ik hoop dat ik met een klein beetje foundation al een mooi effect ga krijgen.

img_2882img_2886

De dekking van de foundation is goed. De roodhuid komt er nog wel lichtjes onderuit maar dat is niet erg. Zo lijkt de foundation vrij natuurlijk. De kleur is ook echt de perfecte kleur voor mijn huid. Het komt goed overheen en loopt mooi over. Er zit wel één min punt aan deze foundation. De foundation hoopt zich op rond om mijn neus waardoor dat er vies uitziet. Ik moet daar echt goed mee oppassen dat ik niet teveel aanbreng. Voor de rest brengt de foundation makkelijk aan met de beauty blender en blend de foundation ook mooi uit.

Ik vindt de foundation wel fijn. Ik denk als die op is dat ik er nog ééntje zou gaan kopen. Want de foundation ziet er echt gewoon super mooi egaal uit op mijn huid. Ook omdat de kleur gewoon perfect bij mijn huid past. De prijs is wel duur voor de inhoudt van de foundation. Ik heb zelf altijd het gevoel dat er in zo’n knijpflesje minder inhoudt in zit. Ook valt het wel mee met hoe groot die is. Maar het is een fijne foundation, en hij blijft de hele dag netjes zitten op de huid.

Hebben jullie een foundation van me M.A.C? Zo ja welke en vindt jij dat die fijn werkt?

Volg je mij trouwens al op Instagram en facebook? Voor Instagram: @Sanne.beauty.life Voor facebook: Sanne beauty life. Daar post ik vaak leuke foto over producten die ik fijn vindt en waar binnenkort een review over komt! Natuurlijk deel ik ook dingen wat mij bezig houdt, wat ik doe en gewoon wat ik leuk vindt om met jullie te delen. Of zoals de foto hierboven laat ik make-up looks zien.

3 gedachtes over “M.A.C. Studio Sculpt foundation

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s