M.A.C. select moisturecover concealer

Vandaag gaan we weer veder met de M.A.C week. Vandaag heb ik een review voor jullie van de volgende stap na de foundation namelijk concealer. Ik dacht toen ik bij de M.A.C was laat ik gelijk alles mee nemen. Dan heb ik ieder geval alle spullen thuis voor een egaal huid.  Ik heb de M.A.C select moisturecover concealer gekocht in de kleur NW15. Dat is één tint lichter dan mijn foundation. Deze concealer kost €18,50.

img_2533

Eerlijk gezegd schok ik van de prijs van de concealer. Misschien ziet de concealer er op de foto groot uit maar in het echt is die een stuk kleiner. Ik vindt het echt een hoop geld voor zo’n klein beetje. Wat ik zie is dat de concealer net zo groot is als één ringvinger. Ook is het flesje niet heel dik maar normaal. Denk aan de dikte van een M.A.C. lipstick. Ik vindt dat echt een heel groot nadeel aan deze concealer. Ik zou er niet nog eens €18,50 voor over hebben.

img_2889img_2895

De concealer heeft de perfecte kleur voor bij de foundation. Ze passen echt goed bij elkaar. Het blend makkelijk in elkaar over. Ook zie ik er gelijk frisser uit en zijn mijn wallen wat minder. Een nadeel van de concealer vindt ik wel, de concealer gaat makkelijk in de lijntjes zitten dus je moet snel wezen met poeder aanbrengen om het zo veel mogelijk te verkomen. Ook is de concealer niet heel dekkend wat ik wel jammer vindt. Hij had best wat dekkender gemogen van mij. Voor over dag is het een prima concealer maar als ik uit ga of een feestje heb zou ik echt een andere concealer erbij pakken voor meer dekking.

Zou ik de concealer nog een kopen? Nee. Ik vindt hem gewoon te duur voor hoeveel je krijgt en de dekking is matig. Ik hou zelf wel van een goeie dekking. Ik kan hem wel aanraden als je van een natuurlijke look houdt. Want hij geeft wel een mooi fris natuurlijk effect.

Wat is jullie favoriete concealer? Ik heb zelf echt nog helemaal geen fijne concealer gevonden en ik ben hard opzoek ernaar. Dus als jullie mij kunnen helpen zou echt heel fijn zijn.

4 gedachtes over “M.A.C. select moisturecover concealer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s