Review The balm Mary-Lou Manizer

Vandaag heb ik een review over de wel bekende Mary-Lou Manizer Oogschaduw en Highlighter. Ja oogschaduw je leest het goed. Veel mensen denken dat het alleen een highlighter is wel het eigenlijk ook een oogschaduw volgens de bedenkers van Mary-Lou Manizer. Deze highlighter / oogschaduw is te koop bij verschillende webwinkels waaronder TheMakeUpSpot.nl waar ik hem vandaan heb. Ik heb dit product gekocht tijdens black friday waardoor die flink in de kortingen was, van 21,50 voor 16,95.

De verpakking vindt ik erg leuk bedacht. Alle producten van TheBalm zijn super leuk vormgegeven. Dus ook zo dit product. Deze highlighter / oogschaduw is één van de drie Manizer sisters. Alle drie hebben ze dezelfde vormgeving. De sisters zitten namelijk alle drie in de gevangenis. De verpakking is zo gemaakt dat ze net zijn opgepakt en voor zo’n bord staat met hoelang ze zijn. Ook waar ze een bord in hun handen houden met naam, leeftijd, etc er op staan. Ik vind dit echt leuk bedacht en het maakt zo’n product toch iets bijzonderder.

img_2126

Op de achterkant van de verpakking waar mary-lou in zit is ook helemaal vormgegeven. Ze gaan op de achterkant nog veder met het thema. Zo staat er der vingerafdrukken erop. En een link naar voor een tutorial over het product.

img_2127

Maar uiteindelijk gaat het om het product zelf en niet om de verpakking. Ik zal zelf eerder kiezen om dit al highlighter te gebruiken ipv. oogschaduw. Maar dat is mijn persoonlijke voorkeur. Maar wauw, wat is de highlighter prachtig. Op de foto ziet die er iets minder heftig uit. Vind het nog moeilijk om goeie foto’s te maken van highlighter. Maar de highlighter is echt prachtig. Ik snap dat grote bloggers/youtubers verliefd erop zijn. De kleur is een mooie champagne/gouden kleur. Het is een hele bijzondere kleur en denk dat die veel mensen prachtig zou staan.

img_2138

Wauw, wat geeft deze highlighter een prachtige glow op mijn gezicht. De kleur past goed bij mijn huidskleur waardoor die mooi overloopt. Ik ben echt helemaal verliefd geworden. Ik heb er eigenlijk niks meer over te zeggen. Hij is gewoon zo mooi, zo’n mooie glow.

Heb jij al de mary-lou manizer highlighter? Of staat die op jou wish list? Want ik kan het je echt aanraden om hem te halen. Hij is echt gewoon perfect.

Volg je me trouwens al op Instagram? Klik hier of voeg me toe onder te naam @lollysanne. (Dit is ook mijn naam op Snapchat)

8 gedachtes over “Review The balm Mary-Lou Manizer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s