Review Catrice gold eyeschaduw / eyeliner

Vandaag heb ik een review voor jullie van de Catrice golden eyeschaduw/eyeliner. Deze eyeschaduw/eyeliner is een limited edition product van de kerst collectie van Catrice. Ik zag hem al op  een andere blogs langskomen en werd meteen helemaal verliefd. Ook werd ik verliefd op de highlighter van de kerst collectie maar helaas was die er niet meer toen ik ging kijken in de winkels. Helaas ben ik een beetje laat met deze blog en hoop ik dat die nog verkrijgbaar is in de winkels. Vorige week kwam ik bij sommige winkels die hem nog wel hadden. Maar wees snel want op = op. Ook weet ik helaas niet meer hoe duur die is maar volgens mij ergens tussen de 3 en 5 euro.

De verpakking ziet er eenvoudig maar toch luxe uit. Het potje is zelf helemaal doorzichtig en heeft een deksel van goud. Het potje is ook best wel groot en er zit veel product in.( 2,8 g. ) Zoals je misschien ziet zit er een hap in mijn product. Dit komt omdat ik hem openmaakte en per ongeluk met mijn pink erin kwam. Helaas kunnen zulke dingen gebeuren, maar gelukkig zit er nog heel veel product in om te gebruiken.

img_2278

Het pigment van deze oogschaduw / eyeliner is GE-WEL-DIG! Bij één swatsh komt er zoveel pigment mee. Ook is de structuur erg creamy en het brengt makkelijk aan. Ook de kleur is mooi. Het is echt helder goud. Hadden ze maar meer van zulke producten in hun verkoop stash zitten. Want het is echt van een goede kwaliteit en je kan er zoveel kanten mee op. Misschien dat Catrice ooit op een dag meerdere kleuren uitbrengen.

img_2272

img_2263

De eyeliner is zeer gemakkelijk aan te brengen. Je hoeft echt maar een klein beetje te gebruiken om al een lijntje te zetten bij je ogen. De eyeliner is makkelijk aan te brengen en er komt veel pigment vanaf. Om een wing te maken was wel wat lastiger maar het is me toch gelukt.  Ik dacht ik gebruik als basis een lichte oogschaduw dan zie je het goud beter maar mijn ooglook had beter iets heftiger kunnen zijn. Ik vind het er heel gaaf uitzien en het is zeker leuk voor straks bij de feestdagen.

Het product vind ik echt geweldig! Heb nog nooit zoveel van een Catrice product gehouden als deze. Ik zie alleen maar plus punten en eigenlijk geen min punten. Wil je ook één van de Catrice oogschaduw / eyeliner. Ga dan snel naar de winkels want misschien hebben ze er nog wel ééntje.

Wat is jou favoriete product van Catrice? waarvan jij zegt ”Sanne je moet zeker dit product ook uitproberen.” Ik merk zelf dat ik weinig producten van Catrice in mijn make-up stash heb zitten en zou graag wat meer willen uitproberen.

Volg je me trouwens al op Instagram? Klik hier of voeg me toe onder te naam @lollysanne.

4 gedachtes over “Review Catrice gold eyeschaduw / eyeliner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s