Review Kiko Milano High Pigment Oogschaduw

Vandaag heb ik een review over de Kiko high pigment, wet and dry oogschaduw in de kleur 44. Ik heb deze oogschaduw samen te gelijke tijd met mijn Kiko smart lipstick gekocht. Waarvan ik ook laatst een review online heb staan. Heb je hem nog niet gelezen? Klik dan hier

Ik was al een tijdje op zoek naar een mooie oranje oogschaduw en het liefst matt. Maar ik vond hem maar niet, of ze zaten alleen maar bij super dure oogschaduw palette maar ik kon ze niet vinden bij bijv. een catrice oogschaduw palette of een mono oogschaduw. (Mono is een losse oogschaduw). Tot ik in de Kiko Milano winkel kwam, daar kwam ik deze prachtige oranje oogschaduw kleur tegen. Ik dacht gelijk JAAAA die moet ik hebben! Dus is heb hem gelijk gekocht! De Kiko high pigment zijn verkrijgbaar in 91 kleuren en ze kosten 6,90, Ze zijn online verkrijgbaar of in de Kiko store.

kylie-jenner-2016-21

De verpakking van de Kiko High pigment oogschaduw zijn niet zo bijzonder. Ze zitten in een zwart doosje met door zichtbaar plastic op de bovenkant. Voor de rest staat en zowel op het doosje en oogschaduw KK van Kiko. Wat wel leuk is aan deze oogschaduw is dat je een apart palette kopen waar nog niks in zit en dan kan je ze vullen met je eigen oogschaduw kleuren van Kiko high pigment. Zo hoef je niet steeds de mono te bewaren en kan je ze in een palette stoppen. Ik vind dat echt super handig bedacht van Kiko.

img_1836

De pigment van deze oogschaduw is echt GEWELDIG! Helaas kan je het niet zo goed zien op deze foto. Maar in het echt is de kleur veel intenser. Ze zijn zeker high pigment. Ook de kleur vind ik prachtig. Het is een hele mooie matt oranje kleur waar ik echt opzoek naar was.

img_1838

Zo ziet de kleur eruit op mijn oogleden. Het is een prachtige oranje kleur die niet te oranje is zoals op koningsdag oranje. Hij is goed dekkend en brengt makkelijk aan. Ook is de kleur goed te blenden. Ik gebruik deze oranje oogschaduw in combinatie met een bruine oogschaduw kleur. Ik heb voor deze look de oranje kleur op mijn bewegend ooglid aangebracht en de bruine kleur in mijn arcadeboog aan. Dit blend ik goed samen tot het een mooie overloop heeft. Nog een eyeliner erover en wat mascara erbij en mijn ooglook is af.

img_1839

Ik moet er zeker nog veder meespelen maar ik ben verliefd op de kleur! Ik denk dat je hier zoveel mee kan en leuke combinaties mee kan maken. Nu voor de herfst is het al helemaal super om een oranje oogschaduw te hebben. Maar wat ik al zei, ik moet er echt nog eventjes mee spelen om te kijken welke kanten ik er allemaal mee op kan. Normaal ben ik juist van het voorzichtige en gebruik ik vaak alleen maar bruin kleuren en af en toe beetje donker paars/rood erdoor heen en daar blijft het bij. Dus dit is weer een nieuwe uitdaging en ga hopen dat ik mooie looks ermee kan maken.

img_1843

Als jij ook opzoek bent naar een matt oranje oogschaduw kleur kan ik deze zeker aanraden. Hij is zeer gepigmenteerd en brengt makkelijk aan. Voor de prijs 6,90 vind ik hem zeker waard. Natuurlijk gaat me zoektocht veder en hoop ik ook zo’n kleur te kunnen vinden in een palette want daar gaat mijn voorkeur toch het liefst voor.

 

7 gedachtes over “Review Kiko Milano High Pigment Oogschaduw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s