kleuranalyse

Wat is nou een kleuranalyse? Het is een veel gestelde vraag als ik mensen vertel dat ik 4 dagen lang een opleiding kleuranalisten volg.

Een kleurenanalyse is het in kaart brengen van je natuurlijke kleuring, gebaseerd op je ogen, huid en haar om zo te bepalen welke kleuren kleding en make-up het beste bij je past. Hiervoor gebruiken we seizoen kleuren, elk seizoen heeft ze eigen kleuren.

Winter types zijn vaak koel, hebben een donkere uitstraling maar zijn heldere kleuren. Herfst juist andersom is, die hebben een warme ondertoon, donkere kleuren en gedempte kleuren.

Wat we gebruiken bij een kleuranalyse zijn allemaal verschillende soorten doeken. Één voor één leggen we de doeken op de klant om te kijken welke kleur hem of haar echt goed staat. website-winkel-001_1

Wanneer is een kleuranalyse iets voor jou? Eigenlijk kan elk persoon een kleuranalyse krijgen, als jij nieuwsgierig bent welke kleur je nou eigenlijk wel echt goed staan en welke niet. Als je je eigen persoonlijke stijl wilt vinden. Of als je niet weet wat je goed met elkaar kan combineren kan je aan een kleuranalyse veel hebben.

Voordelen van een kleuranalyse is dat je er zelfvertrouwen van krijgt. Als men er goed uitziet voelt men zich ook goed. Door een kleuranalyse krijgt men een stralende huid, de ogen komen mooi uit en men kijkt niet meer naar alleen je kleding, ze zien meer het totaal plaatje.

2 gedachtes over “kleuranalyse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s