Anastasia Beverly Hills – Modern Renaissance │Review

Is de Anastasia beverly hills  Modern Renaissance de enorme hype waard? Ik kan je alvast verklappen dat het absolute zo is! Lees snel veder om er achter te komen waarom dit product zo geweldig is!

IMG_4647.jpg

Anastasia beverly hills  Modern Renaissance palette. Zoals dat aardig duidelijk staat op de voorkant van de oogschaduw palette. Het is een fluweel zacht roze verpakking wat echt heerlijk aanvoelt. Helaas zag ik al wel bij veel andere mensen dat het daardoor erg snel vies kan worden. Maar die van mij ziet er nog steeds prachtig uit, en voelt ook nog steeds heerlijk zacht aan.

Op de achterkant van de palette zie ik dat het crueltry free is. Dat houdt in dat het palette niet op dieren getest is. Ik vindt dat altijd al een grote pluspunt als merken niet op dierentesten.

IMG_4078.jpg

De kleuren zien er prachtig uit en er zitten maar liefst 14 oogschaduw kleuren in het palette. Waarvan 3 metallic tinten en 11 matte kleuren. De kleuren bestaan uit bruin, berry en oranje tinten. Ook wat mij later pas opgevallen is, wat ik een leuk dingetje vindt is dat één metallic kleur ‘Vermeer’ heet. Ik moet dan gelijk denken aan de schilder Vermeer. Vermeer leefde in de goude eeuw en in de kleur zit ook een beetje een goude ondertoon. Daarnaast schilderde Vermeer met dure pigmenten zoals loodtingeel. Ik moet je eerlijk zijn, daar lijkt deze kleur best wel op. Het is een mengel kleur van loodtingeel met een goude ondertoon. Ook al denk ik niet dat Anastasia er zo erg over na gedacht heeft, maar mocht het wel zijn. Dan vindt ik dat echt super cool!

IMG_4077.JPG

Helaas is dit geen prachtige foto (sorry). Ik wilde jullie namelijk laten zien dat er een redelijk grote spiegel in de palette zit. Ook vind ik de oogschaduw pan best groot. Er zit per pan 0,7 gram in, dat is best wel veel. In een normale oogschaduw (mono) zit ongeveer 1,0/1,5 gram in. Dus dat is redelijk groot voor een palette. Ook zit er een oogschaduw kwast in het palette. Meestal gooi ik de oogschaduw kwasten gelijk weg maar ik vindt deze samen met die van Urban Decay erg fijn. De oogschaduw kwast heeft twee kanten. Één kant van de kwast is een wat stijver kwastje. Hiermee kan je goed een kleur aanbrengen in je arcadeboog, de andere kant van de oogschaduw kwast is een blending kwast. Hiermee blend je de oogschaduw mooi in elkaar over. Het is echt een handige kwast, en daar hebben ze echt goed over na gedacht.

IMG_4726IMG_4727

De oogschaduw kleuren zijn zo gepigmenteerd! Ook voelen ze zo fijn aan op mijn ogen. De oogschaduw kleuren brengen gemakkelijk aan en zijn goed te blenden. Je kan er veel diepte mee maken en kleuren opstappelen zodat ze intenser worden. Het zijn ook kleuren waar je veel looks mee kan maken.

IMG_4985IMG_4993

De kleuren laten mij ogen enorm spreken. Ik heb dit oogschaduw palette al echt een tijdje liggen. (Sinds de zomervakantie) en ik heb er nog geen slechte make-up look mee gemaakt. Alle kleuren spreken mij aan. Alle kleuren passen goed bij elkaar, en ze blenden zo mooi in elkaar over dat het al snel goed eruit ziet.

IMG_4075.jpg

Helaas is het wel een high-end product. (Sorry dat ik laatste tijd veel high-end producten heb op mijn blog.) Deze oogschaduw palette kost € 54,95 (dat is 3,93 per oogschaduw kleur) en is te koop bij greatbeautybar.nl.  Zij zijn de enige officiële Anastasia Beverly Hills verkoop punt in Nederlands samen met Douglas.

6 gedachtes over “Anastasia Beverly Hills – Modern Renaissance │Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s