Fashionsisterss

Kennen jullie al de facebookpagina faschionsisterss? Zo niet dan is deze artikel echt iets voor jou! Fashionsisterss is namelijk een facebook groep met bijna 14k leden. Ik hoor je al zeggen, ”Woow, dat zijn veel leden.” Ja maar dat is het ook. 14k meiden, die allemaal de zelfde passie delen, elkaar helpen en liefde geven. Wie wilt er nou niet in zo’n groep?

20604158_1459079377732357_5794875228432357016_n

Fashionsisters klopt aardig in de naam. Want er worden regelmatig kleding adviezen gevraagd of outfits of the day (ootd) foto’s gedeeld in de groep. Maar er wordt nog veel meer gepost dan dat. Ook komt heel vaak het vakje liefde om de hoek kijken. Veel meiden hebben vragen over wat ze voor hun vriendje moeten kopen als ze één jaar bij elkaar zijn. Of wat je kan doen tegen een gebroken hart. Leuke aan zo’n groep is dat je zelf ook er tips uit kunt halen als jij met het zelfde probleem zit.

Zelf post ik ook wel eens iets in de groep, bijvoorbeeld last ben ik zelf 2 keer live geweest. Eerste keer deed ik mijn shoplog van Amerika voor allemaal lieve kijkers. Andere keer ging ik mezelf opmaken met nieuwe producten van Kiko. Terwijl ik live was (Wat ik dood eng vond omdat ik nog nooit live ben geweest en wordt snel nerveus van wat mensen van me vinden.) kreeg ik echt super veel lieve reacties waardoor ik een enorme kick kreeg. Ook kreeg ik soms wat hartjes ❤ Ik vond dit echt super leuk om te doen waardoor ik aan het twijfelen ben om een youtube account te beginnen. Ik heb het wel vaker gezegd en over nagedacht om een youtube account te beginnen maar vond het altijd eng. Maar die meiden hebben mij echt overgehaald om er nogmaals over na te denken om en toch iets mee te doen. Dus misschien horen jullie daar snel nog meer over.

20708118_1460623934244568_4541321736229108128_n

Ik kan het moeilijk uitleggen hoe gezellig deze meiden facebook groep is. Het voelt echt als een mega grote vriendinnen groep, waarmee je over alles en nog wat kan praten. Zelfs sommige meiden spreken door deze groep met elkaar af om nieuwe vrienden te maken. Ik kan echt deze groep aanraden aan alle meiden die facebook hebben.

Als je hierop klikt kom je uit bij de groep en kan jezelf lid maken! Je moet wel even afwachten tot de beheerder je geaccepteerd heeft. Ook kan je jou vriendinnen uitnodiging waardoor we nog grotere meiden groep creëren die het leuk hebben met elkaar.

Regels zijn ook dat je elkaar niet mag beledigen, uitschelden of uitlachen anders wordt je gelijk verwijderd uit de groep en kom je er nooit meer in. Gelukkig heb ik zoiets nog niet gezien dus dat zegt wel heel wat over deze gezellige meidengroep!

Ik zie je snel in de groep!

IMG_2407.jpg

Ze hebben wel eens mijn foto gebruikt als achtergrond op hun facebook pagina!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s