Al tijdje last van een blog dip

Kennen jullie dat als mede bloggers? Dat je rond deze tijd van het jaar last krijgt van een blog dip?  Nou ik heb daar dit moment heel erg last van. Dat komt door meerdere factoren wat ik jullie graag wil uitleggen.

School. Ik denk dat het één van de belangrijkste factoren is op dit moment. School is weer begonnen, mijn rooster helpt ook niet echt mee en ik zit in mijn examen jaar. Omdat het mijn examenjaar is wil ik echt mijn best doen en wil ik het gewoon gaan halen. Dit kost natuurlijk meer tijd dan voorheen.

Vervolg opleiding. Volgend jaar wil ik de opleiding Grime gaan volgen in Amsterdam. Hiervoor moet je een portfolio hebben en al wat van Visagie afweten. Om mijn portfolio te vergroten en meer te leren volg ik hier en daar verschillende masterclassen. Aankomende zaterdag heb ik weer een masterclass en over 3 weken nog ééntje. Ook heb ik binnenkort weer een photoshoot waarbij ik moet helpen.

Scouting. Stiekem kost dit veel meer tijd dan je eigenlijk zou denken. Want ben momenteel veel weekenden weg hiermee. Vorige week hadden we groepsweekend met ze alle, dat was echt super leuk! Zaterdag na de masterclass ga ik gelijk door naar Scout-in dat is een scouting festival waar je workshops kan volgen en in de avond een groot feest. Ook komt er een halloween kamp aan, roverscouts avond en sinterklaas. Elk jaar helpen wij de goed heilig man met pepernoten in zakken stoppen, zorgen dat alle pakken klaar hengen etc. Dus de komende tijd zal ik het echt nog druk hebben met ze. Ook draai ik elke zaterdag ochtend nog mijn eigen groep de bevers waar ik druk mee bezig ben.

Inspiratie loos. Dit is ook een groot ding waardoor ik weinig post. Ik heb wel elke keer reviews te schrijven over producten vindt ik ook niks. Ik ben wel een beauty bloggen maar en zijn nog meer waar je over kan typen. Bijvoorbeeld over, lifestyle of gerechten. Maar ik weet gewoon niet wat ik moet typen. Mensen geven mij soms wel ideeën wat ik super lief vindt!  en ik gebruik het zeker ook! Er staat een blog op de planning door een leuke idee van mijn buurmeisje!

Er zijn verschillende factoren waardoor ik dus momenteel een blog dip heb. Ik hoop er echt snel uit te komen en dat ik weer hele leuke blogs voor jullie kan maken! Dus voor nu neem ik eventjes een break en hoop ik weer blogs voor jullie neer te kunnen zetten, want ik wil niet met half werk aankomen. Mochten jullie tips of ideeën hebben voor mij? Mag je het mij altijd laten weten.

Bedankt voor het lezen en ik hoop echt tot snel!

2 gedachtes over “Al tijdje last van een blog dip

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s