Kruidvat Super Lash Serum │review

Een tijdje geleden schreef ik een blog over de Kruidvat Super Lash Serum. Dat ging over wat het was, wat het zou moeten doen voor je wimpers en dat ik het een tijdje zou gaan proberen. Vandaag ga ik jullie mijn mening geven over de wimper serum. Dus ben benieuwd of het echt heeft gewerkt? Lees dan snel veder. Wil je nog mijn vorige blog lezen over de wimper serum? Klik dan hier.

In mei schreef ik een blog over de Kruidvat super lash serum. Ik had daarin verteld dat ik heb gelijk zou gaan proberen om te kijken hoe het werk. Helaas is dat iets anders uitgepakt dan ik dacht. Ik kreeg echt na 3 keer gebruiken enorm last van mijn ogen. Helemaal ontstoken, opgezwollen en het traande ook veel. Ik dacht eerst, NEEEE dat komt door de serum maar als snel begon ik ook te snotteren en wist ik. ”Okay, dit is gewoon hooikorst” maar hierdoor kon ik de serum niet testen. Het voelde niet goed om het aan te brengen op mijn ogen dus ik heb bijna één maand geen make-up op gehad en heb ik de wimper serum niet getest.

Eindelijk waren mijn ogen rustig en kon ik de serum testen. Alleen het had geen nut meer om ze te testen voor de zomervakantie. Want ik zou over 2 weken alweer op vakantie gaan en ik had geen zin om de wimper serum mee te nemen. Ik wilde niet de verplichting hebben om elke avond de wimper serum aan te moeten brengen als je ontspannen op vakantie bent. Ook was ik bang dat ik het zou vergeten of dat de tube zou ontploffen in het vliegtuig door luchtdruk verschil. (Ik heb dat wel eens gehad met een mascara).

Ondertussen zijn we dus paar maanden veder en heb ik eindelijk de serum getest voor nu 2 weken en kan ik een review over schrijven. Als jullie mijn vorige blog hebben gelezen heb ik verteld dat in de beschrijving het volgende stond:

Volgens de gebruiksaanwijzing staat er 16 weken voor voordat je veranderingen ziet aan je wimpers. Na die 16 weken zie je het volgende volgens de test personen van Kruidvat Super lash serum:

  • Sterkere wimpers opgemerkt door 96% van de gebruikers
  • Dikkere wimpers opgemerkt door 92% van de gebruikers
  • Langere wimpers opgemerkt door 75% van de gebruikers.

IMG_3583

Zoals ik hierboven al vertel heb ik de serum nog maar 2 weken gebruikt en ik zie nu al dat mijn wimpers veranderd zijn. Maar ook echt positief veranderd zijn. Ik krijg laatste paar dagen ook steeds de vraag ”heb je nepwimpers op.” waarop ik moet antwoorden. Nee dit zijn mijn eigen wimpers. Nu had ik al van mijzelf vrij lange wimpers. Veel mensen waren al jaloers op mij. Ik had al echt van die ‘jongens’ wimpers. Maar toch merk ik verschil. Mijn wimpers nu zijn een stuk voller en sterker geworden en dan ook voornamelijk mijn onderwimpers. Die zijn echt lang geworden. Eerst waren ze wel aanwezig maar nu, als ik mascara op doen vallen ze goed op. Je moet daar echt wel van houden. Het gekke is ook dat ik de serum niet eens aanbreng op mijn onderste wimpers. De bovenste wimpers zijn iets minder goed zichtbaar voor mensen buitenaf. Maar zelf merk ik wel dat ze een stuk voller zijn dan normaal. Volgens mij is het qua lengte niet veel langer geworden. Maar sterker, ja dat wel. Ze voelen veel zachter en gevoed aan, waardoor ze een stuk minder uitvallen. Kan nu best wel hard op mijn ogen boenen om mascara eraf te halen en alle hartjes blijven netjes zitten waar ze zaten.

Dit zijn de foto’s voor dat ik de serum gebruikt heb. Zoals je kan zien zijn mijn wimpers al aardig lang van zichzelf. (Dit is zonder mascara). Okay ik moet eerlijk zijn. Het is best eng om naar deze foto’s te kijken, en het voelt ook raar om van zulk soort foto’s online te zetten. Maar alles om jullie te laten zien wat deze serum doet!

Dit zijn de foto’s na 2 weken. (Natuurlijk ook zonder mascara). Ik hoop dat jullie het een beetje kunnen zien. Het is natuurlijk moeilijker om zoiets te zien op een foto dan in het echt. Maar ik vindt dat je duidelijk kan zien dan mijn onderwimpers een stukje langer en voller zijn. Ook dat mijn bovenwimpers meer body hebben, en er gewoon goed uitzien.

Links is voor dat ik de wimperserum gebruikte en rechts is na dat ik 2 weken wimperserum heb gebruikt. Ik dacht laat ik de foto’s ook nog eens goed naast elkaar leggen om goed te bekijken of je nou verschil ziet. Als ik naar deze twee foto’s kijk merk ik wel duidelijker dat de rechter foto voller is dan de linker foto. Wat vinden jullie?

Kan ik deze serum aanraden? Ja zeker!!! Hij doet echt zijn werk, en ik zie duidelijke veranderingen. Dit is het verschil al na 2 weken, laat staan als je het één maand volhoudt. Natuurlijk ga ik dat proberen en mocht ik echt nog duidelijkere veranderingen zien laat ik het weten op mijn blog in een kleinere review voor jullie.

De Kruidvat Super Lash Serum is natuurlijk te koop bij de Kruidvat, en toevallig weet ik dat hij deze week nog in de aanbieding is voor maar 7 of 6 euro. Anders kost de serum €9,99. De serum is ook online te koop bij de Kruidvat.

Hopelijk vonden jullie deze blog leuk om te lezen en heb ik jullie net zo enthousiast gemaakt als mezelf. Mochten jullie trouwens nog tips hebben over mijn blog, of mijn reviews of wat jullie willen zien op mijn blog. Mogen jullie het altijd melden bij mij! Ik hou er van als mensen met je mee denken, want soms zie je zelf iets over het hoofd wat een ander niet doet.

Ow ja en nog een klein dingetje. Volgen jullie mij al op Instagram? Daar post ik regelmatig leuke dingen wat ik aan het doen ben of reviews die binnenkort online komen.

Instagram: @Sannevan.a

Bedankt voor het lezen van mijn blog, fijn weekend en tot volgende week.

6 gedachtes over “Kruidvat Super Lash Serum │review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s