Target Shoplog

vorige week had ik een blog gepost over een mega grote Shoplog bij de Sephora, maar ik heb ook nog paar spulletjes gekocht bij de target en dat laat ik jullie vandaag allemaal zien. Dus ben je benieuwd naar de vier dingen die ik bij de Target gekocht heb, lees dan snel veder. Uiteraard alles wat je hier gaat zien komt er een uitgebreide review van online op mijn blog.

 

E.l.f – hydrating face primer clear

IMG_4379.jpg

Deze primer zag ik voor het eerst op Youtube bij Manny Mua. Wat ik mij daarvan kan herinderen was hij erg positief over deze hydraterende primer. (volgens mij.) Omdat dat in mijn achterhoofd stond en ik een nieuwe primer nodig heb, want mijn vorige primer is op gegaan. Dat ik dacht, laat ik hem maar meenemen. De primer kosten 6 dollar dat is omgerekend € 5.10 euro. Voor dat geld wil ik hem wel proberen!

 

E.l.f – mineral Pearls skin balancing

IMG_4317

Tegenwoordig is het een trend om je gezicht te color correction. Zelf gebruik ik soms groen om mijn rode wangen weg te werken maar ik gebruik geen andere kleuren. Terwijl ik er best nieuwsgierig naar ben en ik hou van nieuwe dingen uit testen. Toen ik deze poeder zag liggen dacht ik gelijk, die wil ik testen. Kijken of zo’n poeder echt werkt, en als het werkt of het ook een mooie finish geeft. Deze Mineral Pearls kosten  8 dollar dat is omgerekend € 6,81. Wil je weten wat Color Correction is, wacht dan nog eventjes mijn blog af over dit product. Daar leg ik alles in uit.

 

E.l.f. – natural glow face palette (Fresh & flawless)

IMG_4110

Dit palette zag ik opeens heel veel op Instagram voorbij komen. Voornamelijk bij de E.l.f. instagram pagina zelf. Marketing werkt altijd erg goed bij mij en ben snel geneigd om het te kopen. (Weet het, slechte eigenschap) Dat is het zelfde bij deze palette. Ik zag hem veel en dacht, ik wil hem nu ook testen. Ook is dit een palette die hard gaat over de toonbank gaat. Ik had de laatste bij de target in Seattle kunnen bemachtigen. Het is een face palette met 2 highlighters, 1 bronzer en 1 highlighter. Misschien ben ik eerlijk gezegd nu iets te donker voor deze kleuren. Maar straks in de najaar ga ik hem zeker uittesten en dan zullen jullie ook een review online zien staan. De face palette van E.l.f. kosten ook maar 8 dollar, dat is omgerekend € 6,81.

Lady Speed Stick – invisible dry

IMG_4378.jpg

Dit is de duo wat iedereen aanraad om te kopen als je naar Amerika gaat. Ook beautygloss heeft het er de hele tijd over. Dus ik had in Nederland al besloten dat ik geen duo mee ga nemen en dat ik hem daar wel koop. Ik zweet best wel snel helaas, en vooral als het warm weer is. Volgens iedereen is dit de duo die je moet gebruiken als je overmatig zweet als ik. Ik had wel een hele leuke aanbieding op de lady speed stick. 2 duo’s voor maar 3 dollar. Dat is bijna één gratis. 3 dollar omgerekend naar euro’s is € 2,55.

 

Dit is nog het kleine beetje wat ik bij de target in Seattle heb gekocht. Het is niet veel maar het was ook mijn eerste dag in the USA. Dacht als ik nu al de hele target leeg koop heb ik straks geen geld meer over voor bij the Sephora. Maar ik raad zeker aan om die shoplog ook te lezen!

Volg je mij trouwens al op social media? Ik ben vrij actief op Instagram en wordt ook steeds actiever op Facebook. Daar deel ik allemaal leuke dingen, over vakanties, school, opdrachten voor visagie die ik gedaan heb, selfies, foto’s met vriendinnen, foto’s van producten en natuurlijk nog veel meer! Dus neem zeker een kijkje!

Instagram: @Sannevan.a

Facebook: @Sannebeautylife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s