NYX Intense butter gloss

Vandaag heb ik een review voor jullie van 3 verschillende kleuren NYX intense butter gloss. Zelf ben ik mega fan van NYX lip producten. Ik heb laatst ook een review gemaakt over de NYX soft matte lip cream. Ben je benieuwd naar die review? Klik dan hier. Vandaag ga ik mijn mening geven over de intense butter gloss, ik heb de volgende 3 kleuren: spice cake – black cherry tart – berry studel.

IMG_3798

Ik kocht deze 3 kleuren samen in een NYX samen gesteld pakketje. Ik vond het heel leuk om een samen gesteld pakket te kopen en 3 kleuren te kopen die ik anders misschien niet zo snel gekocht zou hebben. Ook heb ik nog nooit de intense butter gloss geprobeerd en ook nog niet zo heel veel over gelezen.

IMG_3799

Zoals de naam het al zegt ”intense butter gloss” zijn de kleuren ook zeker intense. Ze hebben veel pigment en brengen makkelijk aan. De kleur is heel helder en echt prachtig. Het is zeker zijn naam waard.

NYX Intense butter gloss spice cake

Dit vindt ik persoonlijk de mooiste kleur van de 3. Het is een paars/roze kleur. Deze kleur is ook het minst heftigst van de 3 kleuren vindt ik. Deze kleur zal denk ik veel huid types prachtig staan. Ik ben wel fan van deze kleur.

NYX Intense butter gloss berry strudel

Dit is echt een knal paarse kleur. (Helaas kleurt deze kleur niet goed op camera en lijkt die meer blauw dan paars.) Maar het is echt super gave kleur! Zulk soort kleuren zijn altijd leuk om te hebben als je beetje wilt spelen met je make-up en keertje wat anders wilt dan normaal. De kleur is vrij licht dus denk denk persoonlijk niet dat die heel mooi gaat staan bij een hele lichte huidskleur. Denk wel dat die super gaaf zou staan bij een wat donkerdere huidskleur.

NYX Intense butter gloss black cherry tart

Dit is echt een donker paarse kleur. Deze is echt prachtig bij een wat donkerdere look. Deze kleur denk je snel misschien van heel heftig maar het valt echt wel mee als je ooglook ook wat donkerder is. Denk dat deze kleur bij vrijwel elke huidskleur mooi staat. Ik ben erg blij met deze kleur! Helaas is deze kleur niet egaal dekkend, dit vindt ik echt een grote afknapper en zou hem daarom zeker niet aanraden.

Helaas is er één hele grote nadeel bij de NYX Intense butter gloss. Misschien als ik er zo over na denk zegt de naam het al ”gloss” het droogt niet op. Het blijft plakken op mijn lippen en dat ben ik zo niet meer gewent dat ik het irritant vindt. Ik vindt juist fijn als een lipstick, lip cream of wat dan ook intrekt in mijn lippen en niet blijft plakken. Ik heb er totaal niet over na gedacht aan de naam. Maar dit is echt grote afknapper voor mij. De kleuren zijn echt geweldig, pigment is geweldig maar dat het plakt nee. Ik zou hierom niet meer van deze intense butter gloss kopen helaas.

Deze intense butter gloss zijn te koop bij NYX winkel in Amsterdam, Rotterdam. Of in sommige douglas stores of online. Het pakket van 3 kosten €19,20 en los kosten ze €7,31

Wat vinden jullie van de intence butter gloss van nyx? hebben jullie er zelf ook een paar thuis of helemaal niet? Eventueel andere producten van nyx wat jullie heel fijn vinden in gebruik? Laat het mij weten zodat we elkaar een beetje kunnen helpen.

Instagram: @Sannevan.a

Facebook: @Sannebeautylife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s