op naar een gezonder leven – juli

Ik heb al een tijdje (ik denk twee maanden) geen blog gemaakt over mijn afval proces. Dat komt omdat ik niet elke maand meer mijn verhaal met jullie wil delen. Op het begin hielp het mij echt heel erg maar ik merk dat ik na een paar maanden eigenlijk elke keer wel het zelfde vertelde. Ik vertelde geen nieuwe dingen meer voor mijn gevoel.

Daarom kies ik ervoor om om de 2 / 3 maanden een verslag uit te brengen van mijn afval proces. Misschien kan ik dan ook echt na een tijdje foto’s delen waar je een verschil gaat zien.

Nu ga ik gelijk eerlijk zijn. Afgelopen maanden ging niet zo heel soepel. Heb veel bijzondere momenten gehad waarbij ik niet gezond kan eten, zoals: Berlijn, pinkpop, weekend weg met vriendinnen, bruiloft. Ik probeer natuurlijk mijn best te doen maar het is niet altijd even haalbaar.

Momenteel zit ik in Amerika of Canada. Ik hoor je al zeggen. ”oeh, daar gaat het ook moeilijk worden.” en ja dat gaat het zeker. Ik ga elke ochtend gewoon met yoghurt ontbijten en tussen de middag rustig aan doen, salade eten, komkomer, cherry tomaatjes en met avond eten gewoon opletten dat ik niet teveel koolhydraten binnen krijg.

Ik beloof jullie dat er over 2maanden een nieuwe blog online staat die een stukje uitgebreider zou zijn. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s