5 producten die ik nooit zou kopen

Momenteel gaat er een tag rond op bloggers wereld. Bloggers vertellen make-up producten wat momenteel een hype is maar wat zij absoluut niet zullen kopen. Ik vindt het zelf wel een super leuke tag dus ik dacht, laat ik het ook maar gewoon doen.

Ik heb 5 producten die ik echt niet zou kopen en ik vertel er ook gelijk bij waarom niet.

Anastasia Bevery Hills lip palette.

anastasia_vol.-1_001_palette

Ik vindt dit zo’n duur. Je betaald €52 euro voor dit palette met 18 kleuren erin. Maar het palette is zo klein en hoeveel product erin zit is zo minimaal. Wel als je echt lip kleuren wilt gaan mengen heb je er toch veel van nodig. Ik denk als je dit echt elke dag gebuikt dat je er maar 1 maand plezier van heb. Dat daarna bijna alle kleurtjes al op zijn. Dat is al gewoon iets wat mij tegenhoudt om het te kopen. Te duur voor wat je krijgt.

Kylie Jenner Lipkits

1461853628-screen-shot-2016-04-28-at-102307-am.png

Ik denk dat haast iedereen wel deze liquid lipsticks kennen van Kylie jenner. Waarom ik het niet zou kopen is omdat ik zoveel slechte verhalen hoor. Ten eerste heb ik helemaal niks met de jenners/kardashians en omdat ik juist zoveel slechte dingen hoor, dat zins ze de formule veranderd heeft het niet meer fijn werkt. Wat ook in begin gezegd werd dat het precies het zelfde ingrediënten lijst heeft als colour pop terwijl die 10x goedkoper zijn. Ga ik liever paar van die aanschaffen dan 1 Kylie kit.

Silicone beauty blender

s-l1600

Nee, gewoon niet kopen. Je wilt toch niet een silicone beautyblender tegen je gezicht aan houden. Ik zou echt heletijd moeten denken alsof ik een nep borst tegen me gezicht aan het aandrukken ben. Beauty blender is zoizo al niets echt geschikt voor mij huid en gebruik gewoon liever kwasten dan een silicone spongs.

Magnetic mask

 

maxresdefault.jpg

Waarom bestaat dit? Ik vindt een masker heerlijk om op mijn gezicht te hebben. Waarom zou ik allemaal kleine magnetische deeltjes op mijn gezicht willen? Ik wil gewoon een lekker masker wat ik er af moet wassen. Lekker wat je huid in kan trekken. Ik vindt dit gewoon zo’n onzin product. Dit zou ik echt nooit willen gebruiken

Vis make-up kwast

2017-Fashion-font-b-Mermaid-b-font-font-b-Makeup-b-font-Brushes-Powder-Blush-Foundation

Voor mijn gevoel gaat dit niet fijn werken. Zit die niet fijn in de hand en is die te groot om fijn te gebruiken. Ook zou het niet zo leuk staan tussen mijn make-up kwasten omdat die te lomp is. Dat komt omdat het al krap is tussen mijn make-up kwasten. Daarom zou ik er nooit één kopen.

Dit zijn de 5 producten die ik ieder geval nooit zelf zou kopen. Als ik ze cadeau krijg of ik krijgt ze in mijn stash. Zal ik natuurlijk alles wel gebruiken en testen maar ik zou niet mijn eigen geld hieraan uitgeven. Dat vindt ik zonde en koop ik liever wat anders.

Hebben jullie ook producten die jullie nooit van jullie leven zou kopen? en waarom dan niet? Laat het achter in de reactie. Ben benieuwd wat jullie no go is.

 

7 gedachtes over “5 producten die ik nooit zou kopen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s