PS glow highlighter stick

Tegenwoordig zie ik veel bloggers/youtubers review en eerste indruk geven over het make-up merk PS. Dat is het huismerk van de Primark. Ik zag bij vele dat ze een geweldige hologram highligter hadden. Ik was eigenlijk naar die opzoek omdat ik hem echt prachtig eruit vond zien. Helaas hadden ze hem niet bij de primark waar ik was. Maar toen kwam ik een andere highlighter tegen. Namelijk highlighter sticks in verschillende kleuren.

IMG_3724

Ze verkopen geloof ik 4 verschillende kleuren glow highlighter sticks. Ik heb er 2 prachtige kleuren van gekozen. Blush glow en de champagne glow. Deze twee kleuren vond ik het mooiste. De sticks zijn te koop bij de primark en kosten 3,50 per stuk.

 

Eerste kleur is Champagne. Het is zoals de naam al zegt is de kleur een champagne kleur. Ik vindt het echt een prachtige kleur en zeker een kleur wat ik dagelijks zou dragen als het ook echt werkt.

De tweede kleur is Blush. De naam blush komt denk ik omdat het een roze highlighter is. Ik heb eigenlijk niet echt zo’n kleur dus ik ben super benieuwd naar of het mij staat.

IMG_3734

WAUW, de highlighters zijn super gepigmenteerd en super goed uitsmeerbaar. Ze voelen heerlijk zacht aan en glijden echt zo over mij huid heen. Er is alleen een heel groot nadeel. Ik weet niet of je het goed op de foto kan zien. Maar de highlighter klontert een beetje. Dit vindt ik een heel groot nadeel en ben bang dat de highlighter dat ook doet op mijn gezicht.

Ik heb de highlighters op twee manier uitgetest. Boven op mijn poeder en voor het af poederen. Want ze zeggen dat je alleen vloeibaar op vloeibaar kan aanbrengen en niet vloeibaar op poeder omdat het dan er gek uit gaat zien en kan gaan klonteren. Dat was ook wel het probleem bij mij. Deze bovenste foto’s zijn de foto’s die gemaakt zijn op de poeder. Je krijgt wel een prachtige natuurlijke glans maar van dicht bij ziet het er echt vies uit. Dus deze technick werkt helaas niet bij mij met de sticks.

IMG_3740

Aan de andere kant heb ik de highlighter aangebracht voor het af poederen. Ik merk alleen dat je hierbij helemaal geen tot nauwelijks glans krijgt. Misschien als je hierover heen een highlighter aanbrengt dat het wel goed stimuleert. En iets merr glans krijgt op het gezicht. Enige nadeel aan deze manier had ik dat de foundation werd weg geschoven op mijn huid. Waardoor ik kale plekken kreeg waar helemaal geen foundation meer op zat. Dus deze techniek werkt voor mij helaas ook niet. 

Zou ik de highlighters aanbevelen? Nee echt niet. Er zijn volgens mij veel betere producten die wel het perfecte highlight effect geven. Als je toevallig de highlighters in de aanbieding ziet liggen voor 1 euro. Is het misschien wel leuk om uit te proberen want het heeft wel een geweldige pigmentatie. Maar voor 3,50 vindt ik het geld niet waard.

Instagram: @Sannevan.a

Facebook: @Sannebeautylife

3 gedachtes over “PS glow highlighter stick

  1. Priskilla Deck zegt:

    Keer proberen aanbrengen nadat je de poeder hebt gefixeerd met een mist/nevel spray?
    Zou zelfs kunnen dat de glow door de spray sowieso sterker terugkomt zelfs als je de highlighter toch aanbrengt vóór het afpoederen. Want zo’n fixatie neemt het poederige dat resteert weg en brengt een natuurlijke satijnglans terug.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s