Kruidvat Super Lash Serum

Hallo,

Wimpers zijn altijd belangrijk geweest voor de mens. Vrouwen zien het als een soort prachtjuweel en mannen die ergeren zich er vaak kapot aan. Toch zijn wimpers heel essentials voor de mens. Het zorgt er namelijk voor dat je zweet niet in je ogen terecht komen en ook dat er geen bacterie, vuil in je ogen terecht kan.

Voor ons als beauty lovers zijn wimpers essentials voor een prachtige make-up look. Kruidvat kwam met een nieuw Eyelash serum. Volgens de verpakking zou deze serum werken voor ‘Kruidvat super lash serum verlengt, verdikt en verstevigt de wimpers en verbeterd zichtbaar hun conditie. Het serum bevat een actief bestanddeel dat de wimperlengte verbeterd. Daarnaast is het verrijkt met hyaluronzuur dat de wimpers hydrateert en het oppervlak gladder maakt. De toegevoegde provitamine B5 dringt door tot in de haarvezels, verbetert de structuur en zorgt ervoor dat de wimpers sterker, elastischer en glanzender worden. ‘

Uiteraard ben ik er heel nieuwsgierig naar en heb ik hem gekocht. Helaas is het serum heel moeilijk verkrijgbaar. Ik ben wel 5 kruidvat winkels in en uit gegaan. Tot ik hem toevallig tegen kwam en dat was ook al de laatste. Als jullie na mijn blog enthousiast zijn geworden over de wimper serum en het ook uit wilt testen. Ik duim voor jullie dat hij bij jou kruidvat winkel gewoon hebben staan.

Toen ik veder de gebruiksaanwijzing ging lezen kwam ik er achter dat het wel een tijdje duurt voordat de serum echt zichtbaar effect geeft aan je wimpers. Ik had dit wel verwacht maar niet zolang. Volgens de gebruiksaanwijzing staat er 16 weken voor. Maar na die 16 weken heb je wel volgens de test personen van Kruidvat Super lash serum:

 • Sterkere wimpers opgemerkt door 96% van de gebruikers
 • Dikkere wimpers opgemerkt door 92% van de gebruikers
 • Langere wimpers opgemerkt door 75% van de gebruikers.

IMG_3585.jpg

Dus mijn echte review komt dus over 16 weken. Dan ga ik kijken met een before en after foto of daadwerkelijk mijn wimpers langer zijn, sterker zijn en dikker zijn. Ik ben echt heel benieuwd of dit het wonder middel is waar veel vrouwen van gaan houden. Als ik al over één maand groot verschil zie dan kom ik eerder bij jullie terug met een review.

De super lash serum is te koop online of bij de kruidvat winkels. De serum kost €9,99.

De Super lash serum is niet bij alle omstandigheden getest en wordt afgeraden om tijdens je zwangerschap of als je borstvoeding geeft. Ook tijdens een chemokuur of als je jonger bent dan 18 jaar.

Ik hoop jullie hiermee alvast een leuk voorproefje te geven over de Super lash serum van kruidvat. Heb je hem zelf ook al uitgetest? Werkte het bij jou? Ben erg benieuwd naar jullie mening.
Ondertussen is mijn review online gekomen over de Kruidvat Super lash serum. Ben je benieuwd wat de serum bij mij heeft gedaan in 2 weken tijd? Lees dan snel mijn vervolg blog! Klik hier.

11 gedachtes over “Kruidvat Super Lash Serum

  • Sanne zegt:

   Ja, dat is zeker jammer. Eigenlijk wil je gewoon iets wat na 1 week al werkt. Anders moet je een note naast je bed leggen van. Serum opdoen ofzo, of een wekker zetten haha

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s