M.A.C lipstick : fanfare

Vandaag heb ik een review voor jullie van de M.A.C lipstick in de fanfare. Tijdje geleden kwam M.A.C.  met een actie 2é halve prijs op alle lipsticks. Natuurlijk kon ik deze kans niet laten liggen en heb ik 4 lipsticks besteld. Helaas gebeurd het bijna nooit dat M.A.C. met zo’n super toffe actie komt. Ik vermeld het altijd op mijn Instagram en Facebook account als M.A.C. of een ander bedrijf zo’n toffe actie heeft.  Normale prijs per lipstick is 19,50. Is te koop online of in de m.a.c. stores.

IMG_2930

De lipstick van M.A.C. zijn haast wel bekend voor iedereen denk ik. M.A.C. is juist bekend om zijn lipsticks en dat snap ik maar al te goed. De verpakking blijven zo prachtig. Matt zwarte huls waar opstaat M.A.C. en met een zilveren binnenkant waar ook op staat M.A.C.

Toen ik deze kleur fanfare tegenkwam op Instagram was ik meteen verliefd. Het is zo’n prachtige roze kleur, maar het is totaal geen schreeuwende roze kleur. Nu ik heb vindt ik hem nog mooier dan ik eigenlijk dacht.

IMG_3206

De kleur is heel subtiel en de pigment is echt geweldig. Maar dat ben ik ondertussen ook niet anders gewent van de m.a.c. lipsticks. Ik durf niet te zeggen dat de lipkleur helemaal matt is maar het is zeker ook geen shimmer lipkleur. Het zit er echt tussen in. Ik weet niet of daar een benaming voor is? Deze kleur is prima te dragen voor in de zomer als in de winter.

Ik vindt de lipkleur echt prachtig en zou hem zeker vaak dragen. Juist omdat die niet zo opvallend is. Ook denk ik dat de lipkleur goed zal staan bij verschillende soorten looks. Ik denk alleen als je een wat donkerdere huid heb dat die te nude is. Straks voor de zomer is die denk ik ook te nude voor mij. Maar tijdens de winter, lente en herfst kan ik hem zeker wel dragen.

Ik ben zeker verliefd op de m.a.c. lipstick fanfare. Ik zal hem zeker aanraden aan bijna iedereen die niet te opvallende lipstick kleur wilt. Ook blijft die net zoals alle andere lipstick kleuren lang zitten op de lippen en hoef ik hem maar 1/2 keer op een dag bij te werken. Vindt hem echt heel leuk en staat zeker in mijn top 5 favoriete lipsticks.

Wat is jou favoriete kleur M.A.C. lipstick? Of zou je een kleur willen hebben?

Ik hoop dat jullie mijn review leuk vinden en er veel van hebben geleerd. Je kan mij nu ook volgen op instagram of facebook. Voor Instagram: @Sanne.beauty.life Voor facebook: Sanne beauty life. Daar post ik vaak leuke foto over producten die ik fijn vindt en waar binnenkort een review over online komt! Natuurlijk deel ik ook dingen wat mij bezig houdt, wat ik doe en gewoon wat ik leuk vindt om met jullie te delen

2 gedachtes over “M.A.C lipstick : fanfare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s