M.A.C. lipstick : Taupe

Vandaag heb ik een review voor jullie van de M.A.C lipstick in de taupe volt. Tijdje geleden kwam M.A.C.  met een actie 2é halve prijs op alle lipsticks. Natuurlijk kon ik deze kans niet laten liggen en heb ik 4 lipsticks besteld. Helaas gebeurd het bijna nooit dat M.A.C. met zo’n super toffe actie komt. Ik vermeld het altijd op mijn Instagram en Facebook account als M.A.C. of een ander bedrijf zo’n toffe actie heeft.  Normale prijs per lipstick is 19,50. Is te koop online of in de m.a.c. stores.

IMG_2934

De lipstick van M.A.C. zijn haast wel bekend voor iedereen denk ik. M.A.C. is juist bekend om zijn lipsticks en dat snap ik maar al te goed. De verpakking blijven zo prachtig. Matt zwarte huls waar opstaat M.A.C. en met een zilveren binnenkant waar ook op staat M.A.C.

Eerste gezicht doet deze kleur mij heel erg denken aan velvet teddy. Hij is alleen net iets donkerder maar het is wel een broertje of zusje van de wel bekende kleur velvet teddy. Ondanks dat is het wel een prachtige kleur. Het is een mooie licht bruine matt kleur lipstick. Het is een koele kleur dus denk dat die veel mensen goed kan staan.

Helaas had ik die dag mijn dag niet met foto’s maken. Alle foto’s zijn onscherp of niet goed gelukt. Mijn excuses ervoor. De lipstick kleur is vrij neutrale kleur. Het is geen opvallende kleur maar hij is wel echt heel mooi. Je kan deze kleur met elke ooglook dragen. Deze kleur is zowel voor in de winter of zomer een mooie kleur.

IMG_3175

Het pigment van de lipstick is super. Ben ook niks anders gewend van de M.A.C. lipsticks. Deze kleur blijft bij mij aardig lang zitten. Op een school dag moet ik hem 3 keer opnieuw aanbrengen.

Zal ik deze kleur aanraden? Ja maar ik vindt velvet teddy net iets mooier. Dus als je echt een lipstick kleur wilt kopen koop eerst velvet teddy. Velvet teddy heeft wel iets meer roze in de kleur zitten. Dus wil je echt een bruine kleur lipstick voor elke dag. Dan kan ik deze kleur taupe wel aanraden. Maar ga ik deze kleur vaker dragen? Ja, zeker. Het is echt een kleur wat overal bij past. Denk dat ik hem daardoor vaak ga gebruiken.

Wat is jou favoriete kleur M.A.C. lipstick? en welke kleur(en) heb jij allemaal in jou stash zitten?

Ik hoop dat jullie mijn review leuk vinden en er veel van hebben geleerd. Je kan mij nu ook volgen op instagram of facebook. Voor Instagram: @Sanne.beauty.life Voor facebook: Sanne beauty life. Daar post ik vaak leuke foto over producten die ik fijn vindt en waar binnenkort een review over online komt! Natuurlijk deel ik ook dingen wat mij bezig houdt, wat ik doe en gewoon wat ik leuk vindt om met jullie te delen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s