M.A.C. lipstick : vegas volt

Vandaag heb ik een review voor jullie van de M.A.C lipstick in de kleur vegas volt. Tijdje geleden kwam M.A.C.  met een actie 2é halve prijs op alle lipsticks. Natuurlijk kon ik deze kans niet laten liggen en heb ik 4 lipsticks besteld. Helaas gebeurd het bijna nooit dat M.A.C. met zo’n super toffe actie komt. Ik vermeld het altijd op mijn Instagram en Facebook account als M.A.C. of een ander bedrijf zo’n toffe actie heeft.  Normale prijs per lipstick is 19,50. De lipstick is te koop online of in de m.a.c. stores.

IMG_2940

De lipstick van M.A.C. zijn haast wel bekend voor iedereen denk ik. M.A.C. is juist bekend om zijn lipsticks en dat snap ik maar al te goed. De verpakking blijven zo prachtig. Matt zwarte huls waar opstaat M.A.C. en met een zilveren binnenkant waar ook op staat M.A.C.

De kleur van de lipstick is een prachtige matte coral kleur. Ik heb echt helemaal geen andere lipstick die hier op lijkt. Het is echt een prachtige kleur. Wel vrij heftig maar straks voor in de zomer is deze geweldig. Ik kan mijn ogen er niet vanaf houden.

IMG_3200

Helaas kwam ik er net achter dat al mijn foto’s niet scherp zijn. Dit is de enige foto die scherp is. Maar zoals je kan zien is de kleur vrij heftig op mijn lippen. Hij knalt goed van de foto af. Deze kleur past perfect bij een rustige ooglook. Vooral als het straks zomer is en je bent een beetje bruin gekleurd zal deze kleur prachtig staan.

IMG_3193

De pigment is echt geweldig van de lipstick. Hij zit er vrij wel meteen goed op mijn lippen. Hoef nergens nog een paar keer erover heen te gaan. Wat ik ook heb gemerkt is als je de lipkleur niet zo heftig wil kan je hem met je vingers aanbrengen en dan voorzichtig op je lippen deppen. Dan krijg je een fris gezond kleurtje op je lippen. Maar dan is die niet gelijk heftig coral. De lipstick blijft lang zitten maar dat ben ik ook wel gewend van M.A.C. lipsticks.

Ja, ik ben verliefd op deze lipstick kleur. Had niet gedacht dat die zo mooi zou zijn. Ik denk ook dat deze kleur prachtig zou staan bij een wat donkerdere huid. Is het één van mijn favoriete? Nou dat nog niet. Misschien komt dat nog wel. Vindt zulke kleuren toch altijd moeilijk te combineren. Nude kleuren kan je makkelijk overal bij dragen. Maar ik ga er zeker mee spelen.

Wat is jou favoriete kleur M.A.C. lipstick? Of zou je een kleur willen hebben?

Ik hoop dat jullie mijn review leuk vinden en er veel van hebben geleerd. Je kan mij nu ook volgen op instagram of facebook. Voor Instagram: @Sanne.beauty.life Voor facebook: Sanne beauty life. Daar post ik vaak leuke foto over producten die ik fijn vindt en waar binnenkort een review over online komt! Natuurlijk deel ik ook dingen wat mij bezig houdt, wat ik doe en gewoon wat ik leuk vindt om met jullie te delen.

 

 

6 gedachtes over “M.A.C. lipstick : vegas volt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s