Cheek parade benefit

Vandaag heb ik een review voor jullie van de limited edition palette van benefit. Het is namelijk de Cheek parade met alle bekende blush / bronzer kleuren van benefit. Ik heb nog nooit eerder een product van benefit gebruikt dus dit is mijn aller eerste keer. Vindt het best spannend want wat ik zie zijn het veel beloofde producten en ik hoop dat het mij niet teleur gaat stellen.

Ik zag dit palette opeens super veel voorbij komen op Instagram, Facebook en Youtube. Ik zag hem en werd meteen verliefd. Maar ik dacht dat zal waarschijnlijk een super duur palette zijn. Laat maar zitten, die koop ik ooit nog wel. Tot dat ik op de benefit Facebook pagina zag dat het een limited edition palette was en dat die hierna niet meer wordt bij gevuld. Ik twijfelde geen één moment en heb hem meteen besteld. De palette is te bestellen bij douglas.nl . De palette heeft een waarde van €170 euro maar kost maar €59,59. Zou je misschien denken, dan zullen het mini’s zijn maar nee. Het zijn 5 fullsized producten. Normaal kost één blush/bronzer al €34,34. Dus dat betekend als je twee lossen koopt ben je precies het zelfde bedrag kwijt. Dus ik kon deze parel echt niet laten liggen voor maar €59,59. Ook krijg je bij douglas gratis verzending boven de 20 euro.  Maar wees er snel bij want op = op.

IMG_3147

Als aller eerst, wat ziet de voorkant er super leuk uit. Hier wordt je toch gewoon vrolijk van. Zoals je kan zien staan er 5 vrouwen op de voorkant. Ieder van hen draagt het doosje waar normaal de blush / bronzers in zit.

IMG_3148

Dan als je het doosje open doet zijn ze er eindelijk. De prachtige blush/bronzers. Wat ruiken ze trouwens lekker. Gelijk al bij het openmaken van de verpakking ruikt je echt iets heerlijks. Net of ze parfum erop hebben gespoten.

Het doosje zelf is vrij groot, ook zit er een hele grote spiegel in. In het doosje zitten de 5 best verkochten blush/bronzers van benefit en een kwast om makkelijk aan te brengen. Liever had ik gezien dat ze die kast weg hadden gedaan en nog een blush erin zouden doen. Maar zei hebben hiervoor gekozen.

IMG_3156.jpg

Hoola lite – hoola – dandellion – galifornia – rockateur

Eerste wat mij opvalt is dat ze niet allemaal gelijk heftig zijn. Je moet het een paar keer aanbrengen om de kleur wat intenser te maken. Dit vindt ik zelf helemaal niet erg. Ik heb vaak bij blush dat mijn hele wang roze is en probeer dat maar eens weg te krijgen. Alleen ben ik bang dat hoola lite te licht voor mij is. Ik heb al wel een heel klein beetje een kleurtje gekregen door de zon. Maar zoals ik nu ziet valt hoola lite helemaal weg in mijn huid. Misschien straks als het echt weer winter is dat die dan goed gaat passen bij mijn huid. Zelfde geld ook voor dandellion. Die is ook vrij licht en betwijfel of je daar iets van gaat zien. Toch zijn alle kleuren prachtige kleuren en zeker kleuren die ik zou dragen.

IMG_3164IMG_3167IMG_3168

Ik begon met de hoola lite, zoals ik al had verwacht is die te licht voor mij. Je ziet hem wel een beetje zitten maar niet zoals ik hem wil. Dus ben ik er met de hoola overheen gegaan en toen kreeg ik een prachtige bronzer glow op mijn gezicht. Ik heb het bij mijn voorhoofd aangebracht en onder mijn jukbeenderen. Na de bronzer ging ik over op de blush. Ik kon haast niet kiezen voor welke blush ik zou gaan. Maar ik heb gekozen voor dandellion. Wat is dat een prachtige blush. Als je van blush houdt die niet al te veel opvallen maar dat je toch iets op je wangen wilt moet je echt voor deze blush gaan. Hij is zo prachtig. Maar toch wilde ik iets meer heftigs hebben op mijn wangen dus koos ik ervoor om galifornia er boven op te doen. Dit is ook echt een prachtige kleur. Enige wat jammer is aan deze blush, op de blush zelf zit een gouden zon/bloem ding erop maar na één keer met je kwast erover heen te gaan is dat weg. Voor de rest  is het zeker een prachtige blush. Rockacteur heb ik dan nog niet uitgetest maar op de swatch op mijn hand is dat een veel belovende blush. Hij heeft het meeste pigment van de 3 en het is een prachtige bruine tint met een vleugje roze erin.

Mocht je deze maand nog geld willen uitgeven en je wilt heel graag een blush van benefit willen proberen. Dan raad ik je echt dit palette aan. Je bent gewoon veel goedkoper uit en het is gewoon een prachtig product. Eerlijk, ik ben wel bang dat niet ieder huidstype deze palette kan gebruiken. Ik was al voor 2 kleuren iets te donker. Dus ik denk dat het mooiste werkt op een licht tot medium huid.

Hebben jullie producten van benefit die jullie aanraden?

Ik hoop dat jullie mijn review leuk vinden en er veel van hebben geleerd. Je kan mij nu ook volgen op instagram of facebook. Voor Instagram: @Sanne.beauty.life Voor facebook: Sanne beauty life. Daar post ik vaak leuke foto over producten die ik fijn vindt en waar binnenkort een review over online komt! Natuurlijk deel ik ook dingen wat mij bezig houdt, wat ik doe en gewoon wat ik leuk vindt om met jullie te delen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s