M.A.C lipstick : stone

Vandaag heb ik een review voor jullie van de M.A.C lipstick in de kleur stone. Tijdje geleden kwam M.A.C.  met een actie 2é halve prijs op alle lipsticks. Natuurlijk kon ik deze kans niet laten liggen en heb ik 4 lipsticks besteld. Dus jullie kunnen nog wat reviews verwachten. Helaas gebeurd het bijna nooit dat M.A.C. met zo’n super toffe actie komt. Ik vermeld het altijd op mijn Instagram en Facebook account als M.A.C. of een ander bedrijf zo’n toffe actie heeft.  Normale prijs per lipstick is 19,50. Is te koop online of in de m.a.c. stores.

IMG_2938

De lipstick van M.A.C. zijn haast wel bekend voor iedereen denk ik. M.A.C. is juist bekend om zijn lipsticks en dat snap ik maar al te goed. De verpakking blijven zo prachtig. Matt zwarte huls waar opstaat M.A.C. en met een zilveren binnenkant waar ook op staat M.A.C.

De kleur lipstick is een bruine matte maar ook een klein tikkeltje grijze matte kleur. Ik vindt het echt een prachtige kleur. De lipstick smeert gemakkelijk uit en dekt haast wel meteen goed. Op sommige plekken zoals de mondhoeken met je iets meer aanbrengen maar paar keer erover heen en het zit op je lippen.

Je zou denken dat het een heftige kleur is maar eigenlijk valt het reuze mee. Het is juist een mooie kleur en staat goed samen met een warme ooglook. Dit zou wel eens een favoriete kleur kunnen worden van mij. Ben alleen benieuwd of die straks als ik bruin gekleurd ben ook nog goed zou staan. Maar voor nu vindt ik het een prachtige kleur en zal bij veel looks goed staan.

De kleur bleef ook lang zitten. Ik denk over een hele school dag. dat ik hem 1 misschien 2 keer overnieuw moest bijwerken. De lipstick geeft een heel klein beetje af maar dat is niet erg.

Ik had de kleur echt een stuk heftiger verwacht maar ik vindt het eigenlijk echt een pracht stuk. Ik ben zeker verliefd op deze kleur en kan hem iedereen wel aanraden. Misschien bij een hele lichte huid dat de kleur iets te flets wordt maar als je iets een kleurtje in je gezicht heb zal die prachtig staan. Ook is dit een lipkleur die je makkelijk met alle haarkleuren kan dragen.

Deze lipstick kleur komt zeker bij mijn favoriete!

Wat is jou favoriete kleur M.A.C. lipstick? Of zou je een kleur willen hebben?

Ik hoop dat jullie mijn review leuk vinden en er veel van hebben geleerd. Je kan mij nu ook volgen op instagram of facebook. Voor Instagram: @Sanne.beauty.life Voor facebook: Sanne beauty life. Daar post ik vaak leuke foto over producten die ik fijn vindt en waar binnenkort een review over online komt! Natuurlijk deel ik ook dingen wat mij bezig houdt, wat ik doe en gewoon wat ik leuk vindt om met jullie te delen.

6 gedachtes over “M.A.C lipstick : stone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s