Zoya nagellak deel 2

Eindelijk heb ik dan mijn vervolg review over de Zoya nagellak. (Sorry dat het zo lang duurde) Maar ik zal maar gelijk eerlijk tegenover jullie zijn. Ik ben er eigenlijk niet echt over over te spreken.  Maar we beginnen bij het begin.

3 weken geleden poste ik een blog over een review van de zoya nagellak en lipstick. Met mijn domme kop heb ik de nagellak verkeerd aangebracht waardoor het nog geen één uur bleef zitten. Ben je benieuwd naar die blog? Klik dan hier. Tot een vriendin aan mij vroeg ”Sanne, heb je wel eerst nagellak remover gebruikt om je vetlaag van je vingers af te halen?” Ik had daar helemaal niet aan gedacht dus ook niet gedaan tot nu. Ik heb vorige week Donderdag avond voor het slapen gaan mijn nagels weer gelakt met de Zoya nagellak in de kleur Veronica.

In mijn vorige blogpost vertelde ik ook over de big5free formule. Ik werd door mijn aangetrouwde nicht getipt dat het ondertussen niet meer big5free formule is maar het is alweer big10free geworden. Er is in de tijd dat ik mijn nagellak heb gekregen en nu meer onderzoek gedaan naar het wel bekende bigfree formule. Wat is dan de big10free formule? Er zit in de Zoya nagellak geen: tolueen, kamfer, formaldehyde, formaldehyde hars, parabenen, TPHP, xyleen, ethyl tosylamide, dibutylftalaat en loodvrij. De focus van Zoya is gericht op gezondheid en welbevinden. Alle kleuren nagellak van Zoya zijn veganistisch en dierproefvrij.

IMG_3039

Mijn mening over de kleur is nog precies hetzelfde. Het is en blijft een prachtige kleur nagellak.  Ook de dekking van de nagellak is nog steeds super goed. Wel merkte ik dit keer bij de nagellak dat het mooier wordt om deze kleur 2 keer aan te brengen. Krijg je een mooiere gloed over je nagels. Ook droogte de nagellak net zo snel op als de vorige keer wat voor mij echt een mega plus punt is!!!

Alleen dan komt het de nagellak moet tot 12 dagen onbeschadigd mooi blijven zitten op de nagels. Natuurlijk ik ben veel in water bezig en ben echt de hele dag met mijn handen bezig. Dus ik had mij zelf voorgenomen als het 3 á 4 dagen goed blijft zitten ben ik al verkocht. Eerste dag ging super, vrijdag waren mijn nagels nog prachtig, zelfde geld ook voor zaterdag. Alleen zondag toen ik opstond zag ik al bij één nagel en klein hapje eruit. Op zich vindt ik dat nog niet eens zo heel erg. Maar op maandag begon er iets meer los te laten en begon ik meer gaten te krijgen. Eigenlijk had ik verwacht dat die tot maandag wel goed op mijn nagels blijft zitten. Omdat het ook weekend was en dan ben ik helemaal niet met water bezig maar helaas heeft die het niet lang volgehouden op mijn nagels.

Maar ik ga het nog eens proberen. Ik hoor zoveel goeie verhalen over de Zoya nagellak dat ik het gewoon nog een keer ga proberen. Ik laat mijn nagels eventjes gezond worden en daarna ga ik het nog een keer proberen. Misschien dat het dan wel lukt. Als mijn mening dan veranderd zal ik het jullie laten weten!

De nagellak + lipstick kost € 25,01. Er zijn ook setjes te koop van 3 nagellakjes en die kost €44,99. Je kan het bestellen om hier op het linkje te drukken

Je kan mij nu ook volgen op instagram of facebook. Voor Instagram: @Sanne.beauty.life Voor facebook: Sanne beauty life. Daar post ik vaak leuke foto over producten die ik fijn vindt en waar binnenkort een review over online komt! Natuurlijk deel ik ook dingen wat mij bezig houdt, wat ik doe en gewoon wat ik leuk vindt om met jullie te delen.

2 gedachtes over “Zoya nagellak deel 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s