Funk up your head!

Funk up your head, ik hoor je al zeggen. ”Wat is dat?”. Ik ga je het uitleggen.

Eerst maar wat achtegrond informatie. Pivotpoint is een bedrijf die les martiale maken voor kappersscholen over de hele wereld. Pivotpoint kwam met het idee om een wedstrijd te organiseren voor alle studente kappers uit Nederland, Belgie en Luxemburg. Dus de hele benelux. Natuurlijk moet een wedstrijd ook een naam hebben, dat is dus funk up your head. Het is zeker een bijpassende naam omdat je met de wedstrijd alles mag doen wat je wilt.

Iedereen die meedoet aan de wedstrijd kregen de zelfde hoofd(kop) van pivotpoint. Dat deden ze om het eerlijk te maken. Wat ik al zei is dat je alles mag doen op de pop. Je mag het knippen, kleuren, nep haar toevoegen, andere dingen toevoegen etc. Ik vond dit juist het moeilijkste aan de hele wedstrijd. Om zelf iets te bedenken. Als er een thema aan zit kan je binnen die thema bekijken wat jij leuk vindt. Maar nu was het blango, helemaal niks. Je mag alles doen.

IMG_3116_finish2.jpg

Natuurlijk is het mij wel gelukt en heb ik een soort van unicorn gemaakt met veel glitters en highlighter. Maar nu heb ik jullie hulp nodig! Ik moet zoveel mogelijk likes binnen krijgen op mijn foto van de funk up your head pop. Dus zouden jullie voor mij op deze link hieronder willen drukken. Dan kom je op een facebook pagina terecht met mijn foto van de unicorn. Het zou echt heel erg lief van jullie zijn als jullie alleen voor mij op de LIKE knop drukken dan helpen jullie mij al heel erg! Het is ook geheel gratis.

Link: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1409034719159890&set=o.470661372957308&type=3&theater&notif_t=like&notif_id=1492667393666084

Als je mijn foto heb geliked. SUPER dankjewel! Je weet niet hoeveel dit voor mij betekend. Echt waar super lief <3.

Wil je weten wat ik kan winnen? Nou dat weet ik zelf ook niet zo goed. Er zijn namelijk 4 prijzen die je kan winnen maar ik weet alleen de hoofdprijs en dat is een reis voor 2 personen naar Londen. Wie wilt daar nou niet naartoe?

Super erg bedankt iedereen!!! Jullie helpen mij echt en ik waarder dat echt enorm.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s