Blue sky tag!

Vorige week ben ik genomineerd voor de Blue sky tag. Dit is een tag die rondgaat in de blogwereld. Ik ben getagd door Beauty by a dutch girl. Het is echt super lief van jou en daarom ga ik de tag zeker doen.

Ik heb ooit eerder zo’n zelfde soort tag gedaan alleen dat is alweer een hele lange tijd geleden. Ook is het leuk dat mensen mij leren kennen via zo’n tag. want ik ga antwoord geven op 11 vragen beauty by a dutch girl aan mij gesteld heeft.

Regels:

 • Bedankt de persoon die je heeft genomineerd
 • beantwoord 11 vragen
 • nomineer 11 personen
 • geef de personen die jij heb genomineerd ook 11 vragen

Dan zal ik nu maar eerst de vragen gaan beantwoorden

1. Wat is jou favoriete make-up merk?

Dat vindt ik een moeilijke vraag. Ik heb niet echt één merk wat ik beter vindt of geweldig vindt. Natuurlijk M.A.C. is een geweldig merk maar Catrice ook. Elk merk heeft wel zijn – en + punten. Maar als ik echt één moet kiezen om te producten die ik momenteel heb in mijn stash kies ik TheBalm. De oogschaduw palette van TheBalm zijn echt prachtig en werken heel fijn.

2. Wie is jou favoriete youtuber?

Ik kijk eerlijk gezegd niet zo heel veel naar youtube maar als ik eens kijk dan kijk ik toch wel naar beautygloss of stuk tv. Als ik voor beauty moet kiezen is ik Vera Camilla. Als ik voor food/random stuff moet kiezen kies ik voor Teske. Als ik voor entertainment moet kiezen kies ik voor BOOS van Tim Hofman.

3. Waar wil je graag naartoe reizen?

Kenia of Indonesië. Dat komt omdat ik zoveel gave en toffe verhalen hoor van mensen die in Kenia zijn geweest. Dat heeft mij zo erg aangesproken dat het nog wel een land is waar ik eens naartoe zou willen. Indonesië daar moet ik gewoon een keertje naartoe. Dat komt omdat mijn moeder en bijna al mijn oom en tantes daar geboren zijn. Het zit toch een klein stukje in de familie en lijkt me gaaf om dat eens gezien te hebben.

4. welke talen spreek je?

Nou dat is niet zo spannend haha. Ik spreek alleen maar Nederlands en matig Engels. Er zijn geen andere talen die ik bemachtig. Wel zou ik graag mijn Engels een stuk willen verbeteren en als dat vlekkeloos gaat misschien ooit op een dag Spaans of Italiaans leren.

5. Wat is je favoriete avond eten?

Mensen die mij goed kennen weten dat ik hou van spareribs. Als ik in een restaurant zit weet iedereen gelijk al wat ik ga bestellen want dat is namelijk spareribs. Ik vindt dat echt zo heerlijk. Maar als ze dat niet hebben in een restaurant ga ik meestal voor de Italiaanse keuken want ik hou ook wel van een heerlijke pasta.

6. Wat is je favoriete ijs smaak?

Smurfen ijs! Als een ijssalon dat niet verkoopt dan vaak gewoon vanille.

7. Welk social media gebruik jij het liefste?

Vroeger was dat absoluut Twitter geweest maar tegenwoordig merk ik dat het toch Instagram geworden is. Ik post bijna elke dag wel iets op mijn Instagram en ik kijk er ook regelmatig op bij andere wat ze gepost hebben. Wil je mij trouwens volgen op Instagram? Dat kan mijn naam is Sanne.Beauty.Life

8. Waarom begon jij met bloggen? (Vertel het in minder dan 50 woorden.)

vorige jaar had ik een half jaar geen school. Ik verveelde me en ik moest een hobby zoeken. Ik zat er al paar jaar over na te denken om een blog te maken en besloot het om toch te doen. Ik dacht: Ik ga het gewoon proberen.

9. Wat is de laatste film die jij heb gekeken?

Ik geloof dat het finding dory was die ik voor het laatst heb gezien samen met mijn vader en mijn broer.

10. Hoeveel tijd steek jij in je blog per dag? (denk aan foto’s maken / reacties lezen en achterlaten en het like van andere bloggers)

Eerst was het wel één uur per dag. Tegenwoordig moet ik toegeven dat ik weinig online heb gepost zelf dat komt omdat ik een drukke periode achter de rug heb. Nu gaat mijn leven weer als normaal en krijg ik ook weer iets meer tijd om aan mijn blog te zitten. Ik denk dat ik nu 30 minuten per dag bezig ben ongeveer.

11. Wat is de eerste fashion faal die je ooit heb gemaakt?

Uhmm… geen één!  Nee grapje ik zou vast wel eens een fashion faal gehad hebben. Maar momenteel zou ik niet echt een voorbeeld hebben. Sorry maar zodra ik hem weet zal ik deze tekst aanpassen!

Dan moet ik natuurlijk ook vragen hebben voor mijn nominaties. Dus hierbij zijn mijn 11 vragen:

 1. Welk product kan er niet ontbreken in jou make-up stash?
 2. Wat is jou favoriete kleur lipstick? (Noem eventueel een merk)
 3. Welk product zou jij graag willen hebben in jou stash?
 4. Wat is je eerste make-up blunder ooit?
 5. Als je één eigenschap zou mogen verwisselen welke zou dat dan zijn en voor wat zou je het dan veranderen?
 6. Aan welke foto heb jij een grote herinnering. Waarom betekend die foto zoveel voor jou?
 7. Wat zou jij nog willen bereiken met jou blog?
 8. Als je 2 of 3 dieren zou mogen samen voegen tot één dier. Welke dieren zullen dat dan zijn?
 9. Waar heb jij een grote hekel aan?
 10. Naar welke band/zanger/nummer luister jij momenteel veel naar?
 11. Als jij voor één dag met iemand zou mogen ruilen van leven, wie zou dat dan zijn en wat zou je dan doen?

Dit zijn mijn 11 vragen en nu komen de genomineerden. Heb ik jou niet genomineerd maar vindt je het toch leuk om deze tag te doen? Mag je hem natuurlijk ook overnemen en op jou blog posten.

Ik hoop dat de personen die ik nomineer nog niet de tag gedaan hebben. Als je hem al wel heb gedaan sorry. Je mag hem nog wel een keertje doen als je dat wilt.

Absolutely eve

Eke brouwer

Casanaa

Mademoiselle saar

Beauty lijn

Homeofdaisies.nl

Mefrouw

Happy Girls – Yenna

Lamersbeautystyle

Miss B

Tara de Korte

3 gedachtes over “Blue sky tag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s