Zoya Nagellak & Lipstick

Vandaag heb ik een review voor jullie over nagellak en lipstick van het merk Zoya. Ik heb nog nooit over het merk gehoord tot dat ik het kreeg van het bedrijf Beyuna. Beyuna is een bedrijf wat voedingssupplementen verkoopt en Zoya nagellak/lippenstiften.

101-product-zoyaduobundleup-20161029-115821

Normaal maak ik zelf de foto en ik dacht ook dat ik het gedaan had. Maar blijkbaar niet, helaas heb ik alle verpakkingen al weggegooid. Dus vandaar heb ik een foto van internet geplukt. Sorry.

Zoya is een healthy nagellak merk. Dat komt omdat Zoya nagellak een big5free formule heeft. Wat inhoudt dat er géén schadelijke chemicaliën formaldehyde, formaldehyde-hars, dibutyiftalaat, tolueen en kamfer in zitten. Zodat het gezond is voor iedereen en zelfs gezond is voor zwangere vrouwen. Ook zijn de producten van Zoya niet getest op dieren. Zoya is ontwikkeld om minimaal 12 dagen onveranderd mooi te blijven zitten op de nagels

Met meer dan 100 kleuren blijft Zoya mee gaan met de nieuwe mode trend. Zelf heb ik de kleur Veronica gekregen. Het is echt een prachtige rood/paarse kleur. Ik was er gelijk helemaal verliefd op toen ik de kleur zag. Van de lipstick kleur heb Jasmine gekregen, dat is echt een paarse kleur.

IMG_3039

De nagellak lijkt een stuk roder op de foto dan die in werkelijkheid is. Maar het is echt een prachtige rood/paarse nagellak kleur. Ik ben helemaal verliefd erop geworden. Maar wat het belangrijkste is, blijf de nagellak ook 12 dagen prachtig zitten op mijn nagels? Ik heb hele zwakke slechte nagels. ‘normale’ nagellak blijft bij mij maar 1 uur netjes op zitten. Dus ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat.

IMG_3040

Wat mij meteen opvalt is dat de nagellak egaal goed dekkend aanbrengt. Je hebt aan één laagje meer dan voldoende! Normaal doe ik 2 soms 3 laagjes op mijn nagels maar deze is gewoon na één laagje al helemaal volledig bedekt. Ook verbaasde ik mij dat de nagellak super snel opdroogd. Ik denk dat het binnen 30 seconde helemaal droog was. Ik heb nog nooit gehad dat nagellak zo snel droogt.

Alleen ik heb zo iets doms gedaan. Ik schok me dat het binnen één uur al aardig vanaf aan het bladeren was. Ik had er juist zo’n goed gevoel over omdat het tot toen alleen maar positief was over de nagellak. Ik vertelde het tegen mijn beste vriendin die ook gek is op nagellak en ze vond het ook raar dat het zo snel er vanaf ging. Ze vroeg aan mij ”Sanne, heb je wel eerst nagellak remover gebruikt om het vet van je nagels af te halen.” Toen dacht ik echt van NOOOO helemaal vergeten. Vandaar dus dat de nagellak er snel vanaf gaat. Echt super blond van mij. Dus dat houdt in dat ik het nu niet goed kan reviewen. Volgende week zal er daarom nog een stukje online komen met mijn mening erover en hoelang het gezetten heeft.

IMG_3034

IMG_3030

De lipstick is een prachtige paars/rode kleur en heeft een mooie glans. Eerste instantie dacht ik WOW wat ik deze kleur paars/paars. Ik dacht eerlijk dat die wat minder heftig is. Maar voor straks in de zomer zou deze kleur geweldig zijn. De lipstick voelt zacht aan op mijn lippen en heb ook het gevoel dat mijn lippen gehydrateerd worden. De lipstick blijft aardig lang zitten op mijn lippen. Hij geeft wel af maar dat vindt ik niet erg. Ik denk als je niks zou drinken zou de lipstick zeker 3 uur netjes zitten.

Volgende week krijgen jullie dan een review over de nagellak. Of het ook echt 12 dagen blijft zitten. Ook al zou ik al super blij zijn als de nagellak langer dan 3 dagen blijft zitten.

De nagellak is te koop bij Beyuna en dit setje van nagellak/lipstick kost 25,01. Je kan ook alleen nagellak kopen alleen dan koop je ze altijd in een setje van 3 en die kosten 44,99. Als je alleen een lipstick wild is ook mogelijk die kost 19,99.

Ik hoop dat jullie mijn review leuk vinden en er veel van hebben geleerd. Je kan mij nu ook volgen op instagram of facebook. Voor Instagram: @Sanne.beauty.life Voor facebook: Sanne beauty life. Daar post ik vaak leuke foto over producten die ik fijn vindt en waar binnenkort een review over online komt! Natuurlijk deel ik ook dingen wat mij bezig houdt, wat ik doe en gewoon wat ik leuk vindt om met jullie te delen.

3 gedachtes over “Zoya Nagellak & Lipstick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s