Max & More highlighter van de Action

Vandaag heb ik een blog voor jullie van twee geweldige meest gekochte highlighters van de action. Momenteel is dit wel echt een ding in de beauty wereld dus ik kon niet achterblijven en ging een kijkje nemen. img_2582

Deze twee highlighters zijn van het merk max & more. Het is de welbekende merk van de Action. Wat ik weet hebben ze maar twee highlighters. In de kleur 01 nude en in de kleur 02 pink. Wat een grote plus punt is aan de Make-up van max & more is dat alles dierproef vrij is. Dus ze testen hun make-up niet uit op dieren.

img_2583

Wat meteen opvalt is dat deze highlighters heel erg lijken op de Bobbi Brown Shimmer brick highlighters. Alleen deze zijn eens stukje voordeliger. De highlighter van Bobbi Brown kost € 49,00 en de highlighter van Max & More kost maar €1,89.

img_2585img_2586

De eerste highlighter die ik ga testen is de 01 nude highlighter. Het is een bruine (nude) highlighter met 5 verschillende kleuren. Eerste kleur is echt wit, tweede vindt ik beetje roze , derde kleur is een gouden kleur. vierde kleur vindt ik heel erg op nummer twee lijken en de laatste kleur is een bruine kleur. Ik ga de kleuren niet los van elkaar gebruiken maar ik ga ze juist samen gebruiken. Zo krijg ik het mooiste resultaat.

img_2587img_2588

De tweede highlighter die ik ga testen is de 02 pink highlighter. Het is een wat je al kan zien een echte roze highlighter. Zelf ben ik een beetje bang dat het te roze is en dat je hem eigenlijk kan gebruiken al blush. Maar we zullen het zo zien. Eerste kleur is net zoals bij de andere een witte kleur, tweede kleur is een perzik kleur, derde kleur is een donkere perzik kleur, vierde kleur is een oud roze kleur en de laatste kleur is een echte roze kleur.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s