Shoplog Amsterdam 06/03/2017

6 maart 2017 ben ik met twee vriendinnen naar Amsterdam gegaan om gezellig te winkelen. We waren die week heerlijk vrij van school en het leek ons wel een leuk idee om iets gezelligs te doen. Eerste idee was gelijk ‘op naar Amsterdam.’

Eigenlijk heb ik niet echt zo heel veel met Amsterdam. Ik vindt het altijd té druk en ik vindt niet gezellig. Maar we waren op een maandag gegaan en het viel echt reuze mee met de drukte. Het was gewoon gezellig druk op straat. Ook viel het wel mee met de vakantie gangers.

Primark: Als aller eerste zijn we natuurlijk naar de mega primark gegaan. Wauw wat was deze primark mega groot! Ook was de primark totaal niet druk. Het was juist super rustig! Dus we zijn lekker op ons gemak de hele winkel door gelopen. Ik heb een paar items mee genomen.

IMG_2983.jpg

Als aller eerst dit shirtje van de primark.  Het is een basis wit shirtje met open mouwtjes waardoor die juist leuk wordt. Zo’n shirtje is altijd makkelijk voor in de zomer om onder iets aan te trekken. Het shirtje kost maar 4 euro, voor dat geld kon ik het niet laten liggen.

IMG_2990

Volgende item wat ik meenam van de primark zijn deze nep wimpers. De vorige setje die ik mee nam was ik erg over te spreken. Hij werkte erg fijn en zagen er echt prachtig uit. Dit zijn dan wel andere nep wimpers van de primark maar ik ben er erg benieuwd naar of deze net zo goed werken als de andere nep wimpers. De nep wimpers zijn 1,50 per stuk. Ook kocht ik een primer water. Ik vindt normaal gesproken die setting/primer water hoe je het ook wilt noemen altijd zo duur. Deze van de primark kost maar 3,- dus ik ben erg benieuwd hoe dit werkt en of het ook echt werkt.

Forever 21:  Ik kom niet heel vaak bij de forever 21 maar als ik er ben neem ik er eigenlijk altijd wel iets mee. Ik vindt het zo’n geweldige winkel! De kleren zijn echt super leuk helemaal mijn smaak. Als je van boohoo achtige kleren houdt is het echt jou winkel. IMG_2999.jpg

Ik kocht dit leuke setje met oorbellen. (Er hoort er nog eentje aan te zitten maar die liggen beneden) De oorbellen zijn ook al echt in de boohoo sfeer waar ik van hou. Ze zijn niet te opvallend maar wel aanwezige oorbellen. Dit setje koste 8,- alleen toen ik bij de kassa was waren ze blijkbaar in de aanbieding en heb ik er maar 2,50 voor betaald. dat is nog eens een deal!

NYX natuurlijk moest ik ook naar de nyx winkel toe in Amsterdam. Sinds een paar maanden is de aller eerste nyx winkel geopend en ik moest er een kijkje nemen. Uiteindelijk naam ik iets te veel mee dan dat ik in gedachten had.

IMG_2992

Als aller eerst kocht ik dit super leuke setje met drie intense butter gloss. Ze hadden allemaal verschillende soorten kleuren maar ik koos voor dit setje. Deze kleuren spraken me het meeste aan omdat dit echt kleuren zijn die ik ook zou dragen. Het setje kost 19,50.

IMG_2995.jpg

Ook wilde ik de HD finishing powder van nyx proberen. Deze poeder schrijnt echt heel geweldig te zijn en ik wilde het zeker proberen. Het is gewoon een witte poeder die je onder je ogen kan aanbrengen om je foundation af te poederen. Deze poeder kost 10,49.

IMG_2993

Langere tijd geleden had ik al 2 soft matte lip cream gekocht en ik vond ze echt geweldig. Dus ik kon het niet laten zitten om er nog een paar mee te nemen. Toen des tijd kocht ik 2 bruin tinten van de soft matte lip cream. Daarom besloot ik om 2 roze kleuren mee te nemen. Ik vindt ze echt prachtig. Deze lip cream kost €7,31

IMG_2998.jpg

Als aller laatste kocht ik een hele gekke kleur. Namelijk een blauwe liquid suede. Nyx staat ook wel bekend om de gewaagde kleuren. Leek mij wel leuk om er eens mee te spelen en als je een keertje een feestje heb zo’n gekke kleur op te doen. De liquid seude kost 8,35.

pull & bear is een winkel waar ik nog nooit over gehoord heb maar wat hebben ze daar super leuke kleren! Het was jammer dat zie niet veel kleren in mijn maat had maar als ik straks flink wat afgevallen ben ga ik daar zeker winkelen! Het is echt mijn style qua kleren en ook vragen ze een normale prijs voor al hun kleding.

IMG_2977.jpg

Helaas kon ik maar één shirtje vinden in mijn maat maar het was wel gelijk een heel leuk shirtje. Het is een oversized shirtje waardoor hij juist heel leuk wordt. Ook staat er op mijn borstzakje ‘you are mine’. Ik vindt het een leuk shirtje en ben blij met deze aankoop. Het shirtje kost 14,99.

Dit zijn mijn aankopen in Amsterdam! Ik ben heel erg blij met mijn aankopen en zal overal veel plezier mee hebben. Natuurlijk komen er reviews online over de make-up producten.

Volg je mij trouwens al op Instagram en facebook? Voor Instagram: @Sanne.beauty.life Voor facebook: Sanne beauty life. Daar post ik vaak leuke foto over producten die ik fijn vindt en waar binnenkort een review over online komt! Natuurlijk deel ik ook dingen wat mij bezig houdt, wat ik doe en gewoon wat ik leuk vindt om met jullie te delen.

4 gedachtes over “Shoplog Amsterdam 06/03/2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s