Op naar een gezonder leven februari 2017

Eigenlijk had deze blog al begin maart online moeten komen maar helaas had ik daar nog geen tijd voor gehad. Maar hij is dan eindelijk vandaag online.

Ik zal maar gelijk eerlijk tegen jullie zijn. Februari was niet één van mijn beste maanden. januari was zo goed gegaan -4 á -5 kilo maar ik denk dat ik in februari het zelfde gebleven ben. Ik ben niks afgevallen en ook niks aangekomen. Dat komt omdat ik het er weer eventjes wat moeilijker mee heb. Ik maak geen schema’s meer wat ik eigenlijk wel weer zou moeten maken. Want doordat ik een schema maakt weet ik precies wanneer ik wat eet zodat ik het makkelijker vol kan houden en het zo ook makkelijker is voor mijzelf. Dus dat is echt iets wat ik deze maand weer goed moet oppakken.

Het is niet zozeer dat ik veel slechte dingen eet maar ik merk wel dat ik toch sneller meer koolhydraten eet dan dat ik eigenlijk mag. Terwel eigenlijk een koolhydraat beperkt lifestyle (dieet) echt ideaal is. Je mag eigenlijk nog alles eten alleen dat zonder brood/pasta/aardappel/rijst. Ik heb een tijdje geleden een geweldig boek van mijn nicht gekregen. Het is namelijk de real meal revolutie. Het is een boek waarin wordt uitgelegd hoe je gezonder en beter kan eten door middel van minder koolhydraten. Ook staan er super veel lekkere gerechten in wat zeker een aanrader is om te proberen. binnenkort komt er ook weer een nieuw boek op de markt van de real meal revolutie met nieuwe gerechten. Ben benieuwd wat voor lekkers daar in zit!

IMG_2966

Het boek is te koop bij diverse boekwinkels en online. Onder andere bij bol.com.

Wat ik merk aan een maand al wat meer koolhydraten eten is dat mijn maag helemaal van slag is. Ik merk dat als ik iets ‘verkeerds’ heb gegeten dat mijn buik snel vol zit en dat ik soort van krampen krijg wat echt heel erg pijn doet. Eigenlijk lijkt het net of je lichaam je straft voor het slechte eten. Maar toch blijf ik het doen ook al straft mijn lichaam me. Ook merkte ik dat ik minder energie heb. Je krijgt toch veel meer energie als je gezond eet.

Vanaf deze maand ga ik ook weer het zwemmen oppakken. Ik weet niet of ik het in mijn vorige blog post verteld heb maar ik ga 2 keer per week met een vriendin bannen zwemmen in het zwembad. Ik ben altijd een waterrat geweest en zal ik ook altijd blijven. Ook is het lekker ontspannen om eventjes heerlijk het water in te duiken en baantjes te zwemmen en ondertussen gezellig te kletsen. Als je dan in de avond in je bed ligt voel je ook echt helemaal voldaan.

Het mooie weer komt er ook weer aan dus dat betekend meer drinken! Eigenlijk moet je in de winter ook veel drinken maar dat vindt ik toch moeilijk. Maar nu komt de zon weer door en krijg ik weer zin in water met een schijfje komkommer erin of citroen. Nu wil ik nog een mooie drink beker kopen. Weten jullie toevallig ergens waar ze leuke drinkbekers verkopen?

Dus in de maand maart wil ik weer eventjes helemaal goed oppakken. Liefste zou ik volgende blog post kunnen vertellen dat ik weer -2 / -3 kilo ben afgevallen. Het moet vast wel goed komen. Ik heb alle vertrouwen in mezelf en ik weet dat ik dit kan! Ik ga gewoon zo door en zijn paar puntjes waar ik op moet letten. Maar als ik weer elke week schema’s ga maken komt het echt wel weer goed.

Volg je mij trouwens al op Instagram en facebook? Voor Instagram: @Sanne.beauty.life Voor facebook: Sanne beauty life. Daar post ik vaak leuke foto over producten die ik fijn vindt en waar binnenkort een review over online komt! Natuurlijk deel ik ook dingen wat mij bezig houdt, wat ik doe en gewoon wat ik leuk vindt om met jullie te delen.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s