M.A.C. mineralize skinfinish natural poeder

Vandaag heb ik eindelijk weer een blog. Eigenlijk had deze blog vorige week vrijdag al online moeten staan. Maar helaas had ik het die week en deze week zo druk gehad dat ik helemaal geen tijd heb gehad om de blog af te maken. Sorry daarvoor. Maar nu staat dan eindelijk de blog online! Vanaf volgende week krijg ik het ook weer rustiger dus dan komen er natuurlijk gewoon weer om de dag (maandag, woensdag, vrijdag en af en toe ook op zondag) een blog online.

Vandaag heb ik een blog online staan over de M.A.C. mineralize skinfinish natural poeder. Deze blog had eigenlijk in mijn M.A.C. week online moeten komen. Dus nu het vervolg erop. Ik heb deze mineralize skinfinish natural poeder gekocht samen met de foundation en de concealer in de m.a.c. store. Zo heb ik een mooie goeie basis thuis liggen om de perfecte gezichtslook mee te maken. De poeder kost 31,50.

IMG_2539

De mineralize skinfinish natural poeder ziet er prachtig uit. De verpakking is basic zwart matt met de letters M.A.C. erop. In de binnenkant zit er een grote spiegel en natuurlijk de poeder. Er zit aardig wat poeder in voor de prijs wat je ervoor betaald. Natuurlijk is het een hoop van geld maar ik denk dat je deze poeder wel heel erg lang kan gebruiken. Zeker omdat je elke dag maar een klein beetje poeder hoeft te gebruiken.

IMG_2902IMG_2903

WAUW, wat is dit een prachtige poeder. De poeder zorgt ervoor dat de foundation en concealer mooi afpoederd wordt waardoor ik een prachtige gezonde glans over mijn huid heen krijg. Alles wordt één geheel samen. Het lijkt net of de poeder ervoor zorgt dat de foundation en concealer samen smelten tot één mooi egale huid. Ook krijg ik door de poeder iets meer warmte terug op mijn huid. Ik vindt dit echt een prachtige poeder. Ik heb al veel poeders uitgeprobeerd en gebruikt maar ik heb nog nooit zo’n soort poeder gehad.

Als de poeder op is ga ik hem zeker nog een keertje halen. Het is moeilijk uit te leggen wat de poeder precies doet op mijn huid maar het is echt een prachtige poeder. Het is zeker het geld waard voor mij. Ik kan iedereen de poeder aanraden omdat hij echt iets bijzonders doet op de huid.

Heb jij een poeder van de m.a.c? Welke poeder heb jij en hoe vindt jij die poeder werken?

Volg je mij trouwens al op Instagram en facebook? Voor Instagram: @Sanne.beauty.life Voor facebook: Sanne beauty life. Daar post ik vaak leuke foto over producten die ik fijn vindt en waar binnenkort een review over komt! Natuurlijk deel ik ook dingen wat mij bezig houdt, wat ik doe en gewoon wat ik leuk vindt om met jullie te delen. Of zoals de foto hierboven laat ik make-up looks zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s