Review: Action db Blush

Ja we blijven nog eventjes in de Action sfeer. Naast dat ik de prachtige colour en nude palette heb gekocht kwam ik ook deze blush tegen. Ze hebben 2 of 3 verschillende  blush kleuren maar de andere vond ik erg roze. Daarom besloot ik om de kleur 026 peach mee te nemen. Deze blush kost maar 2 euro. Dus zeker niet de moeite om de blush te laten liggen.

De kleur is een prachtige peach kleur. Sommige kleuren noemen ze peach maar ziet er totaal niet peach uit maar deze. Deze is echt peach. De blush is vrij groot. Groter dan gemiddelde blushes.

img_2213

De verpakking is vrij eenvoudig. Het heeft een doorzichtige deksel met een zwarte zijkant. Wat ik wel merk bij de Action is dat ze niet zoveel geven om de verpakking van hun producten. Het is ook wel begrijpelijk want anders zouden ze het niet zo goedkoop kunnen maken.

img_2220

Bij één swatchs is de kleur nog aardig licht. Je ziet hem echt heel minimaal. Dat is jammer, er had van mij wel meer pigment in gemogen.  Ook is de blush vrij stoffig. Waardoor ik bang ben dat het niet heel erg lang blijft zitten op mijn wangen.

img_2224

Op de wangen valt de blush wel gelijk veel meer op. Hij is vrij aanwezig op mijn wang. Voor mij oogt de kleur nu meer roze/rood dan dat het een peach kleur is. Dit vindt ik echt heel erg jammer. Maar naast dat het voor mij niet een echte peach kleur is vindt ik de kleur wel erg mooi. De blush kleur oogt vrij natuurlijk wat ik meestal het mooiste vindt van een blush.  De blush brengt wel makkelijk aan en verdeelt zich goed over mij wangen. Ook is de blush goed uit te blenden.

Mijn mening is een beetje verdeelt over de blush. Het is een mooie blush maar niet in de kleur als ik hem verwacht had. Ook al is de blush erg stoffig toch brengt de blush mooi egaal aan op de wangen. Ik denk dat ik de blush nog wel eens zou gebruiken als ik een natuurlijke look wil maken. Begin je net met make-up en wil je een goedkope blush? Dan kan ik hem wel aanrader. Want hij doet ze werk waarvoor die bedoelt is. Ben je werkend in uiterlijke verzorging en maak je mensen wel eens op? Dan zal ik hem niet aanraden omdat hij erg poederig is en de kleur anders is dan misschien je klant zal verwachten.

Hebben jullie ervaring met de make-up van de action? Wat zijn jullie favoriete producten?

Volg je mij trouwens al op Instagram en facebook? Voor Instagram: @Sanne.beauty.life Voor facebook: Sanne beauty life. Daar post ik vaak leuke foto over producten die ik fijn vindt en waar binnenkort een review over komt! Natuurlijk deel ik ook dingen wat mij bezig houdt, wat ik doe en gewoon wat ik leuk vindt om met jullie te delen. Of zoals de foto hierboven laat ik make-up looks zien.

3 gedachtes over “Review: Action db Blush

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s