Action oogschaduw palette voor maar €2,- #2

Vandaag heb ik weer een nieuwe review voor jullie van de colour palette van de Action oogschaduw palette. Vorige week maandag heb ik een review geschreven over de nude palette. Ben je daar benieuwd naar? Klink dat hier. Zoals ook al in de titel staat is deze palette maar 2 euro! Ik had zoveel goeie verhalen over de nude palette gehoord maar nog niks over de colour. Daarom dacht ik laat ik hem maar meenemen voor 2 euro. Dat is nog wel een leuk prijsje om dingen uit te proberen.

img_2577

Het oogschaduw palette is van het merk Max & More. De welbekende merk van de Action. Normaal ben ik niet zo tevreden over de kwaliteit van Max & More. Tot dat ik de nude palette uitprobeerde. Daar werd ik zo blij van dat ik ook de colour palette wil proberen. Net zoals de nude palette heeft de colour palette ook 24 kleuren.

img_2579

De verpakking van de palette is vrij eenvoudig. Het is een basic zwart matt doosje met 24 kleuren en 2 oogschaduw applicators. Zelf gebruik ik die applicators niet omdat het gewoon niet fijn werkt. Het doosje is vrij groot. De oogschaduws zelf hebben een normaal formaat. Het is alleen moeilijk te zien aan de buitenkant welk palette het is omdat er niks opstaat. Je moet hem elke keer openmaken om te kijken of je de nude of colour palette in je handen heb.

img_2580img_2581

Dit zijn de 24 kleuren die in het palette zitten. Het zijn echt allemaal verschillende soorten kleuren. Van roze, paars, blauw ook een klein beetje groen en oranje/rood tinten. De heeft van de palette zijn matte kleuren en de andere helft heeft een shimmer in de kleuren zitten. Het zijn echt allemaal prachtige kleuren waar je eens out of the box kan denken. Ik ben echt blij dat er prachtige blauw kleuren erin zitten. Ik heb zelf eigenlijk geen andere blauwe oogschaduw kleuren.

img_2735

Het pigment van de oogschaduws zijn net zoals de nude palette geweldig! Er komt veel pigment vanaf en je hebt weinig fallout. Wat je toch best snel krijgt bij heftige kleuren, valt het bij deze palette wel mee. Het is wel eventjes wennen om een blauwe kleur op mijn oogleden te hebben. Ben het niet zo gewent. Maar je kan er zeker prachtige ooglooks mee maken! Voor maar 2 euro ben ik zeer tevreden.

img_2738

Ja ik ben zeker blij met dit palette en geef hem een grote vette LIKE!  Ik ga dit palette zeker vaker gebruiken en er goed mee spelen welke kleuren er goed bij elkaar passen. Ik denk dat jullie nu wat vaker andere ooglooks zullen zien. Wat ik wel merk is dat de nude en colour palette hard gaan bij de action. Dus wil je er één bemachtigen wacht dan niet te lang. Want straks zijn ze misschien wel op.

img_2756

Volg je mij trouwens al op Instagram en facebook? Voor Instagram: @Sanne.beauty.life Voor facebook: Sanne beauty life. Daar post ik vaak leuke foto over producten die ik fijn vindt en waar binnenkort een review over komt! Natuurlijk deel ik ook dingen wat mij bezig houdt, wat ik doe en gewoon wat ik leuk vindt om met jullie te delen. Of zoals de foto hierboven laat ik make-up looks zien.

6 gedachtes over “Action oogschaduw palette voor maar €2,- #2

    • Sanne zegt:

      Wat een super lieve reactie! Dankjewel! 😍 zullen vast andere kleuren zijn die jou ook prachtig staan. Helaas heeft iedereen altijd wel kleuren die hem of haar niet staan helaas. 😣 Ja echt heel verassend! Ik was eerst helemaal niet van action makeup, maar ze worden er steeds beter in.

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s