Action oogschaduw palette voor maar €2,- #1

Vandaag heb ik een review voor jullie van een oogschaduw palette waar er al heel veel reviews online van staan. Namelijk de oogschaduw palette van de Action. De oogschaduw palette schijnt echt heel geweldig te zijn voor maar 2,-! Dat is het geld niet dus ik wilde hem zeker uitproberen om te kijken of die echt zo geweldig is als mensen zeggen dat die is.

img_2571

Het oogschaduw palette is van het merk Max & More. De welbekende merk van de Action. Normaal ben ik niet zo tevreden over de kwaliteit van Max & More. Maar iedereen is zo laaiend enthousiast over deze palette met 24 kleuren. Wat ik zag bij de Action hebben ze twee palette. De nude palette, daarover heb ik vandaag een review en de colour palette daar komt binnenkort een review over online.

img_2573

De verpakking van de palette is vrij eenvoudig. Het is een basic zwart matt doosje met 24 kleuren en 2 oogschaduw applicators. Zelf gebruik ik die applicators niet omdat het gewoon niet werkt. Het doosje is vrij groot. De oogschaduws zelf hebben een normaal formaat.

img_2575

img_2576

Het zijn echt 24 prachtige nude kleur. De meeste kleuren zijn matt maar er zitten ook een paar shimmer kleuren in waardoor je een prachtige look mee kan maken. Zelf ben ik heel erg blij dat er een oranje kleur in de oogschaduw palette zit. Er zitten ook veel bruine kleuren tussen en 3 blauwe kleuren. Maar natuurlijk zitten jullie te wachten hoe het pigment is. Ik kan jullie zeggen, de pigment is GEWELDIG! Voor 2,- is het echt super. Natuurlijk er zijn palette die beter zijn maar ook 20x zo duur. Voor 2 euro kan je echt een geweldige ooglook mee maken. Vooral als je net begint met make-up of af en toe eens beetje make-up op wilt doen is dit palette zeker een aanrader.

img_2640img_2638

Ik heb ervoor gekozen om een oranje ooglook te maken. Ik heb wel mijn kwast nat gemaakt om nog meer pigment uit het palette te krijgen vooral bij het ooglid. Maar ik ben zeker niet teleur gesteld over het palette.

img_2632

Deze palette ga ik zeker vaker gebruiken! Het is een dikke LIKE! Ik snap ook wel dat deze palette echt een hype is onder de bloggers. Het ziet er misschien niet super mooi uit de palette maar kwaliteit is echt goed. Sommige producten uit de drogisterij werkt nog slechter dan dit product.

img_2628

Volg je mij trouwens al op Instagram en facebook? Voor Instagram: @Sanne.beauty.life Voor facebook: Sanne beauty life. Daar post ik vaak leuke foto over producten die ik fijn vindt en waar binnenkort een review over komt! Natuurlijk deel ik ook dingen wat mij bezig houdt, wat ik doe en gewoon wat ik leuk vindt om met jullie te delen.

 

9 gedachtes over “Action oogschaduw palette voor maar €2,- #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s