Je kan mijn blog nu volgen via de mail!

Wil jij als eerst op de hoogte zijn van mijn blog? Dan kan! je kan mij volgen via de mail. Dat houdt in dat als ik een blogpost gepost heb jullie daarover een mail binnen krijgen in jullie mailbox. Dit is een functie wat altijd al kon, maar mensen konden het niet vinden en wisten ook niet hoe het moest. Maar ik heb mijn begin pagina aangepast waardoor iedereen mij nu gemakkelijker kan volgen.

naamloos

Zoals je kan zien zo ziet mijn pagina eruit als je kijkt via de website. Aan de rechterkant staat Categorieën. Daar onder staat Volg mij blog via je email.

naamloos-1

Als je dit invult en op volg klikt volg je mijn blog. Dan krijg je bij elke blog post die ik post een berichtje in je mailbox met daarin de link naar mijn pagina toe. Hoe handig is dat? Zo blijf je makkelijker op de hoogte.

Als je op je telefoon op mijn blog zit kan je natuurlijk ook je email adres invullen. Dan moet je helemaal naar beneden toe scrollen en zie je precies het zelfde venster. Als via de computer. Zo kan je ook opgeven.

Naast dat je mij kan volgen via je email kan je mij nu ook volgen op Facebook. Ik heb sinds deze week een eigen Facebook pagina gemaakt. Daar deel ik dingen wat ik leuk vindt, wat mij bezig houdt, wat binnenkort op mijn blog komt maar ook natuurlijk mijn blog berichten zelf. Ik zou het echt super tof vinden als je me liked! Klik hier dan kom je uit op mijn Facebook pagina. Je kan het ook zelf opzoeken onder de naam Sanne Beauty Life.

Het is een iets andere blog dan normaal. Maar ik wilde dit met jullie delen. Sommige mensen wisten niet dat dit mogelijk was.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s