Ombré two tone Catrice

Vandaag heb ik een review over een heel bijzonder product waar ik heel benieuwd naar ben. Namelijk de ombré two tone van Catrice. Ik zag in iemands blog post dat deze lipsticks nieuw in het assortiment komt van Catrice. Daarom moest ik ze hebben. Ik ben zo benieuwd hoe deze werken en of het ook echt werkt. Deze lipsticks kosten €4,99 per stuk. Toevallig kwam benefit cosmetics ook met hetzelfde product namelijk they’re real! double the lip. Deze zijn alleen een stukje duurder namelijk €22,-. Dus wil je zo’n lipstick uitproberen koop er dan eerst één van catrice.

img_2652

De Catrice ombré two tone zijn in 6 kleuren verkrijgbaar. Ik heb zelf de kleur 010 rockabily rosewood en de kleur 020 nude york city style uitgekozen. Ik vond zelf deze kleuren het mooiste en het zij  kleuren die ik zelf sneller zou dragen. Waarom deze lippenstiften juist zo bijzonder zijn is omdat er niet één maar liefst twee kleuren inzitten. Dit hebben ze gedaan zodat je grotere lippen krijgt. Nu hoor ik je al zeggen, hoe dan? Nou dat komt omdat als je een lippotlood gebruikt in een donkere kleur en dan je lippenstift aanbrengt oogt je lippen groter. Dat zou het zelfde werken als met deze lippenstift. Doordat de buitenrand van je lip donkerder is dan in de kern krijg je vollere lippen. De verpakking van de ombré two tone zijn eenvoudig. Ze hadden er van mij wel iets meer aandacht aan mogen geven.

img_2655

De eerste kleur die ik ga reviewen voor jullie is de kleur 010 rockabily rosewood. Dit is een roze lippenstift. De binnenkant is licht roze en daarbuiten is die wat donkerder van kleur. Ik vindt de kleur echt heel prachtig.

img_2717

De kleur brengt mooi egaal aan. Ook de kleur staat goed bij mijn huid. Helaas mengen de kleuren heel erg snel samen. Ik zie haast geen verschil tussen de kern kleur en de buitenkleur. Ook het aanbrengen van de lipstick is heel moeilijk. Je krijgt haast geen nette rechte lijn. Ik heb het met een lip pensil aangebracht om een mooie rechte lijn te krijgen.  Vooral de onderkant is heel erg moeilijk aan te brengen omdat je de lipstick andersom moet vast houden waardoor het onnatuurlijk aanvoelt.

IMG_2657.JPG

De volgende kleur is de kleur 020 nude york city style en het is een bruine nude kleur. Zelfde als bij de roze kleur is deze kleur licht bruin in de kern en op de buitenkant is die donkerder. Ik was meteen verliefd op deze kleur. De laatste tijd hou ik zelf heel erg van nude kleuren op de lippen en dan voornamelijk de bruine nude kleuren. Dus deze kon ik niet laten liggen.

img_2722

Bij deze lippenstift zie je al wel meer verschil. Je ziet dat de buitenkant rand donkerder is. Deze kleur dekt ook goed op te lippen maar helaas is het weer moeilijk om aan te brengen. Je moet echt heel goed opletten dat de kleuren niet met elkaar gaan vermenen wat dat gebeurd nogal snel.  Ook blijft de lipstick niet erg lang zitten. Hij vervaagt best wel snel wat erg jammer is.

Mijn eindconclusie: de kleuren zijn prachtig maar het aanbrengen ervan is gewoon te lastig. Je kan beter een lipliner gebruiken en daar overheen de lipstick aanbrengen. Dat werkt veel fijner. Ook blijft de lipkleur niet zo lang zitten. Voor een bedrag van €4,99 vindt ik het geen aanrader. Het kost veel geld voor wat je krijgt. Nee ik ga er zeker niet meer van kopen.

Volg je mij trouwens al op Instagram? @Sanne.beauty.life Daar post ik vaak leuke foto over producten die ik fijn vindt en waar binnenkort een review over komt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s