Op naar een gezonder leven januari 2017

Jaaaaa dit keer heb ik eindelijk goed nieuws! Ik ben afgevallen! Hoeveel precies durf ik niet te zeggen omdat ik niet op de weegschaal sta. Maar ik gok dat er  3/4 kilo eraf is! Al mijn kleding gaat weer beter zitten. Mijn broeken zitten te los en ik kan weer wat oude kleding aan waar ik heel erg blij mee ben! Sommige kleding stukken zitten nog niet super goed maar het gaat zeker de goeie kant op. Ook waar ik het heel erg bij merk is mijn gezicht. Ik heb nooit en hele erge onderkin gehad maar wat er zat is nu helemaal weg! Dit is zeker nieuws waar ik blij om ben en ook zeker trots!

Ik gaan het zeker zo volhouden om koolhydraat beperkt te eten! Want het bevalt mij goed en ik voel me ook goed. Ik heb meer energie en dat merk ik ook echt in het dagelijks leven. In de zomer heb ik een bruiloft waar ik natuurlijk mij best voor ga doen om zoveel mogelijk af te vallen zodat ik wat leuks kan dragen. Dit is zeker mijn doel voor de zomer.

Ik heb heerlijke hoolhydraatarme recepten gevonden waar ik heel erg blij mee ben. Ik wil ze best met jullie delen. Laat het maar in de reactie weten als het jullie leuk lijkt. Dan deel ik wel eens lekkere gezonde recepten.

Vorige maand had ik met mezelf afgesproken om 1 week alleen maar sap te drinken. Daarvoor had ik een hele week menu. Maar gatverdammen. Sorry misschien zijn er wel mensen die het lekker vinden maar ik vindt het niet te drinken. Het is net baby pap wat ik aan het drinken ben. Op zich is de smaak niet verkeerd van de sappen alleen het heeft zo’n rare structuur. Helaas heb ik het maar 1 dag vol gehouden. Het is wel zo dat zo’n shake heel erg vult. Je hoeft daarnaast echt niks meer te eten of te drinken. Misschien dat ik in de zomer shakes ga maken alleen dan met yoghurt of amandelmelk erin. Dat het dan misschien wat lekkerder wordt.

Deze maand ga ik gewoon weer volhouden met koolhydraatarm eten en veel water te drinken! Maar ik ga ook sporten. Ja, je leest het goed ik ga sporen haha. Maar niet in een sport school maar in een zwembad. Sommige zullen het misschien wel weten maar vroeger toen ik jong was zat ik op reddingsbrigade. Ik vond dat zo leuk en het hielp echt heel erg aan je conditie. Ook vindt ik zwemmen heerlijk en super leuk om te doen. Daarom ga ik maar weer zwemmen. Op maandag banen zwemmen of aqaurobics en op woensdag ga ik mee doen aan aqauboodcamp. Ik zal in mijn volgende update laten weten wat ik ervan vindt en of het een aanrader is. Dit zijn allemaal leuke dingen waar ik zeker naar uit kijk. Dus laten we hopen dat de volgende afval update weer zo positief is! Ik hoop dat ik kan zeggen dat ik één kleding maat kleiner ben geworden.

 

2 gedachtes over “Op naar een gezonder leven januari 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s