Blushing Hearts Triple baked blusher

Deze blush zit al een tijdje in mijn stash en is een echte favoriet geworden. Elke keer staat er op de planning dat er een blog over te maken maar helaas heb ik het lang uitgesteld. Tot vandaag. Ik ga vandaag mij mening vertellen over deze prachtige blush.

Dit is de I love makeup Blushing Hearts Triple Baked Blusher. Een hele mond vol haha. Maar deze blush is erg populair omdat hij low budget is, super schattig eruit ziet maar ook nog eens goed werkt. De blush is te koop bij verschillende webwinkels en soms ook bij de Trekpleister of Kruidvat. Hij kost 6,49.

img_2238

Wat ik al zei ziet de blush er super schattig uit. De unicorn highlighter heeft ook deze super schattige verpakking. Ik wordt daar echt gelukkig van als merken hun best doen om hun verpakkingen van producten. Ook staat dit toch super leuk tussen al je make-up spullen.

img_2279

De I love makeup Blushing Hearts Triple Baked Blusher zijn 3 verschillende blush kleuren. Eerste kleur is een perzik roze kleur. Dit is echt mijn favoriete kleur. De pigment van deze kleur is echt super. Hij is goed aanwezig. De tweede kleur is daarin tegen wat minder gepigmenteerd. Het is een licht roze kleur. Deze kleur kan je ook gebruiken als highlighter. De laatste kleur is een roze kleur met een aanwezige blauwe ondertoon. Deze kleur vindt ik zelf het minst mooie. Ik zou nooit zo’n kleur aanbrengen op mijn wangen. Ondanks wat ik ervan vindt is de kleur wel goed gepigmenteerd. De laatste swatsh op mijn arm is de kleur die je krijgt als je alle drie de kleuren aanbrengt op je wang. Die kleur vindt ik echt geweldig! Het is een hele mooie beetje oud roze kleur. Ik ben er verliefd op en het liefst gebruik ik hem ook zo.

img_2246

img_2241

De blush brengt vrij natuurlijk aan op mijn wangen. Ik vindt het echt een prachtige kleur! Het ziet er zo mooi uit. Ik vindt dit echt een top kleur. Hij staat zeker op mijn favoriete lijstje voor blush. Door de blush heb ik ook een mooie glans op mijn wangen waardoor je eigenlijk geen highlighter meer hoeft te gebruiken.

Ik vindt deze blush zeker geslaagd. De blush is zeker het geld waard en kan het iedereen aanraden! Misschien dat hij bij een wat meer getinte huid de kleur slechter zichtbaar is,  maar het is wel de moeite waard om hem te proberen.

Volg je mij trouwens al op Instagram? @lollysanne Daar post ik vaak leuke foto over producten die ik fijn vindt en waar binnenkort een review over komt!

5 gedachtes over “Blushing Hearts Triple baked blusher

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s