Rimmel London Show Off Lip Lacquer

Vandaag heb ik een review voor jullie van de Rimmel London Show Off in de kleur 401 aurora. Ik kwam deze lip lacquer tegen toen ik bij mijn broer in Twente was. Daar hebben ze een winkel met allemaal goed kopen spullen wat ze dan vanuit Duitsland inkopen.  Ze hadden weinig beauty producten maar besloot toch om de Rimmel London show off mee te nemen. Ook was de prijs erg aangenaam. Hij kosten namelijk maar 2 euro!

img_2253

De kleur van de Rimmel Show off is een rood/roze kleur. Toe ik hem kocht dat ik eigenlijk dat het meer een knal rode kleur zou zijn maar bij het openmaken een aanbrengen zag ik het eigenlijk al gelijk. Het is een rood/roze kleur.  De verpakking is vrij eenvoudig. Het is nou niet een parel stuk om te zien maar hij is ook niet saai. Het is eigenlijk een gewone verpakking. Eigenlijk vindt ik dat wel van de meeste Rimmel producten. Ze besteden daar te weinig aandacht aan, een dat vindt ik echt jammer.

img_2257

img_2258

De kleur brengt helaas niet geleidelijk aan op de lippen. Het ziet er erg vlekkerig uit. De geur van de lip lacquer ruikt niet zo heel lekker. Dit zijn eigenlijk best veel min punten en dat vindt ik jammer. Want de kleur vindt ik wel echt heel mooi. Helaas is het ook een lip lacquer die niet opdroogt. Hij blijft plakkerig op de lippen zitten. Wat juist niet de bedoeling is van een lip lacquer. Gelukkig brengt de lip lacquer makkelijk en fijn aan. Er zit een fijn applicator aan waarmee je het precies kan aanbrengen. Maar helaas zijn de min punten groter dan de plus punten.

Ik raad de Rimmel London Show Off lip lacquer niet aan. Als je hem voor 0,50 cent tegen komt dan zeg ik haal hem maar voor de prijs dat die hier te koop is zou ik hem niet halen. Ik vindt het heel jammer dat die zo slecht dekt. Ik vindt het echt een super mooie kleur.

Volg je mij trouwens al op Instagram? @lollysanne Daar post ik vaak leuke foto over producten die ik fijn vindt en waar binnenkort een review over komt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s