Chanel Coco Mademoiselle eau de parfum

Tijdens de kerst heb ik dit super lekkere en leuke cadeautje gekregen. Alleen had ik nog geen tijd gehad om er een review over te schrijven. Vandaag is het mij dan eindelijk gelukt. Ik ga jullie mijn mening vertellen over de Chanel Coco M ademoiselle eau de parfum.

IMG_2385.jpg

Deze tas stond de hele tijd onder de kerst boom en ik werd daar al zo gelukkig van. Het staat gewoon heel leuk zo’n tas. Ik wist ook al wat erin zat want ik heb deze geur zelf uitgekozen met mijn moeder. Ik wilde eens een andere parfum hebben dan die ik altijd had. Vroeger had mijn moeder de Chanel no. 5 en in mijn herinnering rook die zo lekker dus wilde ik die weer. Maar toen ik in de winkels was vond ik hem hem eigenlijk helemaal niet zo lekker ruiken en vond ik hem zwaar tegen vallen. Dat was balen dus moest ik weer veder gaan zoeken naar een andere parfum die ik graag wil hebben. Toen ik echt in een prachtige Douglas in Duitsland liep kwam ik de Coco Mademoiselle tegen. Ik vond hem zo heerlijk ruiken dat ik het wist. Ik wil deze parfum voor kerst.

IMG_2394.jpg

De verpakking zelf is vrij neutraal waardoor het chic over komt. Chanel heeft niet veel poespas nodig om er prachtig en chic uit te zien. Uiteindelijk gaat het om de geur. Die echt hemels is! Ik kan zeggen dat dit echt mijn nieuwe favoriete parfum is. De geur is een hele frisse geur met een vleugje van noten en sinaasappel in de hart van de parfum ruik je ook jasmijn en een vleugje roos. Het blijft de hele dag door een hele frisse heerlijke geur die je elke dag op kan doen. Naast dat die heel fris is blijft hij ook lang zitten op de huid. Je hoeft hem niet vaak opnieuw op te spuiten.

img_2391

Mijn Chanel Coco Mademoiselle eau de parfum is een flesje van 100ml en kost 101,25 euro. Ze verkopen ook een flesje met 50ml en die kost €71,25 euro en de 35ml kost €53,25 euro.

Als deze parfum op is koop ik hem zeker nog een keer. Ik kan niet meer zonder en wil ook niet meer zonder! Wat is jou favoriete parfum? En waarom is dat jou favoriete parfum?

Volg je mij trouwens al op Instagram? @lollysanne Daar post ik vaak leuke foto over producten die ik fijn vindt en waar binnenkort een review over komt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s