Review M.A.C. Mariah Carey lipstick

Vandaag heb ik een review voor jullie van de M.A.C. Mariah Carey lipstick. JAAA, de meest gewilde lipstick in december. Ik zag ze en ik moest ze hebben! Gelukkig had ik een hele lieve moeder die voor mij op een zaterdag ochtend naar Hilversum is toe gereden om één lipstick te kopen. Helaas de lipstick die ik wilde hebben hadden ze niet binnen gekregen dus moest mijn moeder een andere kleur kopen. Ik heb de kleur Dahhlinggg. De lipstick is helaas limited edition en is nergens meer verkrijgbaar.

img_2395

Ten aller eerst, de verpakking. Wat ziet dat er geweldig uit!!! zowel de verpakking als de lipstick zijn allebei super leuk. Ik kan mijn ogen er niet vanaf houden en ben gewoon helemaal verliefd.

img_2405

Zoals je ziet is de lipstick helemaal versierd met zilveren glitters, met champagnegouden details en mariah carey handtekening erop. Ook is in de lipstick zelf een vlinder uitgesneden. De vlinder had van mij best weg gemogen maar voor de rest vindt ik de lipstick echt awesome! Ik kan het wel blijven zeggen dat ik hem prachtig vindt maar dat is die ook. Hij valt echt super erg op tussen al mijn lipsticks.

img_2465

De kleur van de lipstick is helaas erg licht voor mijn huid. Maar het is wel een mooie perzik roze kleur. De pigment is ook prima helaas is dat moeilijk te zien op de foto. De lipstick brengt gemakkelijk aan en glijd zo over mijn huid. Ik denk dat deze kleur perfect is voor mensen met een hele lichte huid.

img_2454

img_2461

Ik vindt de kleur te licht bij mezelf. Je ziet bijna geen verschil met mijn natuurlijke lippen. Het oogt voor mij meer alsof ik een lichte lipgloss heb aangebracht. Ik vindt het zo jammer dat de kleur zo licht is. Als die een klein beetje donkerder was geweest zou die al 10x beter staan. Voor de rest voelt die fijn aan en brengt je hem gemakkelijk aan zoals we gewend zijn van de m.a.c. lipsticks. Na een tijdje trekt de lipstick ook in je lippen waardoor die langer blijft zitten. Hij droogt als het waren een soort van op. Ik vindt dat persoonlijk heel fijn, want dan hoef ik de lipstick minder vaak op een dag aan te brengen. 

Ongeacht dat de kleur wat minder is ben ik heel blij dat ik de eigenaar ben van deze geweldige lipstick! Hij staat gewoon super leuk tussen al mijn lipsticks. Misschien dat ik hem nog wel eens zou dragen maar ben bang dat het niet vaak zou zijn.

Wat vinden jullie van deze M.A.C. Mariah Carey lipstick? En hebben jullie er één?

Volg je mij trouwens al op Instagram? @lollysanne

5 gedachtes over “Review M.A.C. Mariah Carey lipstick

  1. Little Life zegt:

    Was aan het twijfelen tussen Dahhlinggg en All I Want. Toen ik eindelijk een keuze had gemaakt en ik Dahhlinggg wou bestellen, was ik al te laat en was alles uitverkocht 😦 Superjammer

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s