Review Unicorn Heart Highlighter

Vandaag heb ik een review over de ondertussen meest gewilde highlighter op dit moment. Namelijk de Unicorns heart highlighter van I love makeup. Hij was te koop bij de kruidvat en trekpleister. Maar hij is ook te bestellen bij de boozyshop. De unicorn highlighter kost €5,99.

Laten we het eerst eventjes hebben over de super leuke en schattige verpakkingen. Het is in een hartvorm en hoe schattig is dat! Ik vindt hem echt  er super lief uitzien en het staat ook heel leuk tussen de rest van mijn producten. De verpakking is wit met zilveren geplakte letters erop. Als je de deksel ervan af haalt zie je de highlighter in een hartjes vorm erin zitten.

img_2230

De pigment van de highlighter is prima. Er komt bij één swatch veel kleur vanaf zoals je kan zien op de foto. Het enige wat ik wat minder vindt is dat de kleuren erg op elkaar lijken. Je ziet niet een heel groot verschil bij blauw en paars. De grote swatch op mijn arm is de kleur als je alle kleuren op je vinger aanbrengt.  Dat wordt een zilvere kleur met een vleugje paars/blauw.

Op de foto is het moeilijk te zien maar in het echt geeft de highlighter een prachtige maar toch een suptiele glow aan mijn wangen. Deze highlighter is perfect voor overdag. Voor in de avond tijdens een feestje vindt ik hem iets te soft. Dan pak ik toch liever een andere erbij. De highlighter brengt makkelijk en prettig aan.

Is de highlighter een aanrader? Ja, het is echt een prima highlighter. leuk verpakt, pigment is prima. Het is ook en super leuk product om iemand cadeau te doen. Ik vindt het zeker het geld waard en ben blij dat ik hem gekocht heb!

Een gedachte over “Review Unicorn Heart Highlighter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s